En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Dimi: ( et et et yerler.. bende ot ot ot:))
Etli yemkeleride çok güzel olur:)Güveç,taze fasulye etli ve çok lezzetli olur:)
Komşularım hep yaşlıydı sağolsunlar ne yapsalar bensiz yemezlerdi:)Fırında biber dolmasını şahane yaparlardı:)

Etli yemkeleride çok güzel olur:)Güveç,taze fasulye etli ve çok lezzetli olur:)
Komşularım hep yaşlıydı sağolsunlar ne yapsalar bensiz yemezlerdi:)Fırında biber dolmasını şahane yaparlardı:)
En sevdiğim,taze biber dolmayı fırınlamadan yemeyiz canım istedi

Canım biz onun için özel bulgur kullanıyoruz ondan hiç sorun yaşamayız:)Tabi bizim ki haşlama oluyor:)Sen öyle mi yapıyorsun yoksa kızartmamı:)
Kızartma seviyoruz biz haşlama hiç denemedim dışı çıtır olduğu için seviyorum zaten nasıl bir bulgur o

Kızartma seviyoruz biz haşlama hiç denemedim dışı çıtır olduğu için seviyorum zaten nasıl bir bulgur o
Pişmemiş,unlu çekilmiş bir bulgur canım:)Biz yarma deriz ama ben burada çiğ simit diye alıyorum:)
Benim kızartma tarifi var kkda oda güzel oluyor:)

İçli Köfte

Pişmemiş,unlu çekilmiş bir bulgur canım:)Biz yarma deriz ama ben burada çiğ simit diye alıyorum:)
Benim kızartma tarifi var kkda oda güzel oluyor:)

İçli Köfte
Yarma bizde buğdayın kırığıdır ama kepekli olur pütürlü kalır Güney Doğuya gelmek istiyorum seneye gelirsem alırım artık ondan inşallah sen nereliydin tamam ona da bakayım teşekkür ederim nevoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…