En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Ben Malatyalıyım canım ama Gaziantep'te yaşıyorum:)

Ben Malatyalıyım canım ama Gaziantep'te yaşıyorum:)
Offff ama olmadı buuuuuuuuu gıskandımmmmmmmmm olmak istediğim yaşamak istediğim bir şehir kendisi çok aşığım Antep Urfa Mardin Hatay Adana burayı komple yaşamak istiyorum

Canım biz onun için özel bulgur kullanıyoruz ondan hiç sorun yaşamayız:)Tabi bizim ki haşlama oluyor:)Sen öyle mi yapıyorsun yoksa kızartmamı:)
Cevizsiz ve haşlama olacak ben sancılar içindeyken kim açtı bu konuyu
Kalkıp yapamam da şimdi, anneme mi desem

Offff ama olmadı buuuuuuuuu gıskandımmmmmmmmm olmak istediğim yaşamak istediğim bir şehir kendisi çok aşığım Antep Urfa Mardin Hatay Adana burayı komple yaşamak istiyorum
Güzel şehir canım ama yaşanılacağı kalmadı:)Yoksa çok gelişmiş,sosyal,temiz bir şehir:)

Ellerine sağlık canımBen yapmadım yemedim bilmiyorum:)Yarışmada gördüm:)
Oyyy çok güzel olur Kıbrıs’ta yediğim en güzel şey şeftali kebabı fırın kebabı ve ev yapılı hellim peyniri hellimli zeytinli ekmek de var

Şu fırın kebabını yaptın eklemedin:)Yemek tariflerine ekle biz de görelim:)
Fırın kebabı nasıl biliyormusun bütün patates el büyüklüğünde kuzu eti hiç haşlamadan yağ baharat tuz koyup uzun uzun fırında pişiriyorsun güveç kabında üstü folyolu ben sarımsak da koyuyorum kabuklu nefis oluyor hele patatesler birazda en son üstü kızaracak eklemek isterdim İnan birdahaki yaptığımda ekleyeyim silmiştim resimleri

Tamam canım bir daha yaparsan bekliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…