Kaçasım vardı ama gönderdim artık tarifi :))
Söyle de Şu sunum olayını abartmasınlar nevroş. Valla biz sunuma geçene kadar oğlanlar el atıyor yemeye başlıyoruz
Söyle de Şu sunum olayını abartmasınlar nevroş. Valla biz sunuma geçene kadar oğlanlar el atıyor yemeye başlıyoruz
Şuan beynim yandı birinde matematik örüntüsü diğerinde el yazmak ve bir diğeri banyodaki makina ile oynamak istiyor bağıra bağıra ağladım şuan sakınım ödevler ara verdik ://
Şuan beynim yandı birinde matematik örüntüsü diğerinde el yazmak ve bir diğeri banyodaki makina ile oynamak istiyor bağıra bağıra ağladım şuan sakınım ödevler ara verdik ://
Sunumun kahvesini salona götürürken içtim köpüğü gitti
Masaya örtü çıkaracaktım, dedim şimdi dolabı açacağım aaaaa orada ne var diye oğlan gelecek al sana bir ton iş. Varsın örtüsüz olsun. :)) evimde de çiçek Yok iyi mi.
Pembe sunum tabağı ve çiçekli fincanlar da kayınvalidemin hediyesi. Kadın ‘evin renksiz diye aldım’ demişti :))
Ama dur şunlar biraz yorulsun, yapacağım sunum bir fotoğraf daha eklerim :))
Sunumun kahvesini salona götürürken içtim köpüğü gitti
Masaya örtü çıkaracaktım, dedim şimdi dolabı açacağım aaaaa orada ne var diye oğlan gelecek al sana bir ton iş. Varsın örtüsüz olsun. :)) evimde de çiçek Yok iyi mi.
Pembe sunum tabağı ve çiçekli fincanlar da kayınvalidemin hediyesi. Kadın ‘evin renksiz diye aldım’ demişti :))
Ama dur şunlar biraz yorulsun, yapacağım sunum bir fotoğraf daha eklerim :))
tarifler gelmiş bile maşallah benim bu haftam çok yoğun yapamıycam okulum var hafta sonu düğün var ablamın sonra şehir dışına çıkmam lazım derken kalacak ama sona saklıyorum dermişim sunumları göreyim fikrim olsun
Canım 2 diş çekilecek biri kanal tedavisi yapılacaktı:)Kanal tedavisi yapılacak olan problemli olduğu için önce onu yaptı:)Çok şükür dişte sorun yok :)Ama alt dilimin alt kısmı ağzıma soktuğu su süpürgesinden (adını bilmiyorum öyle bir şeydi)dolayı fena tahriş olmuş çok sızlıyor