En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Sağlık olsun hazırladık bakalım kendimizi
Ilk cocugumda bi hasta olsa paniklerdim ortsligi ayaga kaldirirdim:) simdi en kucuk hastalandiginda diyorumki olsun direnci gucleniyo:) kiz kardesim bile diyoki gecen: abla ilk cocugunla son cocugun arasindaki 10 farki soyle:))

Aglamalar filan bitmeyecek saniyodum cok endiseliydim.. sonrakilerde bitecegini biliyosun ve tek carenin sabretmek oldugunu..

Seninde bi guzel gozunu korkuttum dimi:))

Yazdıklarını okuyunca yeğenimin geçen gün yaptığı aklıma geldi. Anlatım da siz de gülün

Yeğenim şimdi 5buçuk yaşında. Anasınıfına başladı. Servise yazdırdık ama servis bir türlü başlamadı (anasınıfına özel servis) Geçen gün bizi aradılar akşam gelmeyin, biz getireceğiz çocukları diye. Neyse dönüş saati geldi servis şoförü aradı, diyor her çocuk bindi bi sizinki binmiyor arabaya ne yaptıysak ikna edemedik. Annem yeğenimi telefona istedi, yeğenim de diyor "Ananne, beni kandırıp kaçıracaklarını sandım, o yüzden arabaya binmedim. Çünkü sen bana çıkışta seni servis alacak demedin"

Her duyan Müge Anlı izleye izleye çocuğu da kendinize benzettiniz dedi ama bizim çok hoşumuza gitti valla ne yalan söyleyeyim

İşte çocuklara bunu yapıyoruz benzer bir şeyi oğlum 1.sınıftayken ben yaşadım:)Bize komik geliyor ama değil aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…