En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Bugun benim bos vaktim coktu diger gunlere gore ondan yazmisimdir:) digerleri icin yogun gunmus:)
Ben bugün yoğundum:)Kızlar kursa başladı onları tranway durağına bıraktım.Orda alışveriş yapacaktım arkadaşla karşılaştık.Birlikte bir yerlerde oturduk vs.4 gibi eve geldim:)Sonra yemek ,ütü,çamaşır gidip kızları aldım:)Toparla,çocuklar yattı:)Bu saat oldu:)

Maşaallah canım bayağı büyümüş.Zamanında hayırlısı ile sağlıkla gelir inşallahİsmi çok güzel
Gaz sancısı olabilir veya son aylar ufak ufak olabiliyor:)Tabi tedbirli olmak en doğrusu
Ufak ufak oluyordu zaten ama bu sefer hem leke hem 12saat süren kasılma oldu karnımda ablacığım, o korkuttu beni. (daha önce olduğunda bir saat sürmüştü, doktora gitmedik, muyanede geçen böyle böyle oldu dedim de yine olursa gel demişti)

Minnoşun sağlıklı olduğunu bildikten sonra gerisi önemli değil zaten. Elhamdulillah o da iyiymiş.

Kendi doktoruma da haber verdim bu sefer, o da tedbiren bir görmek istedi sanırım. Önce tedbir sonra tevekkül deyip gideceğiz yarın Allaha emanet tüm kuzucuklar

İsmiyle yaşasın inşallah kapı süsü filan yaptık, çok zarif durdu ismi orada da

Biz gidiyoruz cocuklarla hatta babalariylada gidiyolar. Parklara oyun evlerine vs. Okulada gidiyo digeride krese gidiyo zaten. Kutuphaneye gotururum. Hayvanat bahcesine gotururuz.. Hic bilmiyosam hepsini alirim carsi pazar dolastiririm. Soyle soyleyim sana.. her gun ben yanlizda olsam disari cikarmaya calisirim. Bu cocuk neden benim gibi yirtik degil doye kiziyorum iste:)

Tabi canım kendi doktorunun görmesi şart:)Hem rahat olursun
Amin inşaallah sağlıkla gelsin inşaallah
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşaallah

Peki gittiği yerlerde birileri ile sohbet,muhabbet kaynaşma ortamı oluyor mu onu kasdediyorum:)Yaşıtları ile oynama vs..
O sonradan değişebilir:)Benim çocuklarda çok uysaal:)Oğlum sınıftaki sessiz,söz dinleyen tek erkek öğrenci:)Ama oyun,eğlence saatinde en önde duran çocuk öğretmeni öyle söylüyor:)Ama bunu sağlamak bayağı zor oldu:)

Pazar gunu esim evde oluyo genelde cocuklarin 2 sini kesin ona atiyorum gezmeye gidiyolar. Bende yemegimi yapiyirum, yemek varsada 1-2 saat kendime vakit ayirmak istiyorum. Tv izlemek olur , uzunca bi banyo olur, bakim olur.. kahve icmek ya da kizimla disari cikmak olur:) bazende hic birini yapamam:))

Evet gayet oynar.. bi bakiyom taninadiklaroyla top oynuyo:) ama efendi gibi:)) umarim biraz daha atilgan olurlar:) ben bu konuda bana ceksinler istiyorum ama kismet:)

Benim eşimin Pazarı yok o sebeple bizim değişiyor:)Kızlar artık kursa gidecek oğlumla başbaşa kalacağız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…