En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Oo aferin enisteye, benim eşim de evde olunca yardımcı olur. Yarın evde yokum. Isleri bugünden bitirim dedim. :)
iyi süpürüyor diye xl aldık onu da taşıyamıyorum sağolsun süpürdü sildi.. tozlar bende çamaşır yemek işte bitti gitti:)

hanımlar yarışmaya ilk katıldığım için bazı konularda danışmak istiyorum. yardımcı olur musunuz?
herhangi bir konu açar gibi açımuyuz yoksa yapmamız gereken başka bir şey var mı?
Bu tipige konu açıyorsun Yemekteyiz bölümüne

Her aşamanın fotosu gerekiyor birde nick ini ve tarihi yazıp fotoda görünmesi lazım

Önce kazen sonra nevreste onaylıyor :)

hanımlar yarışmaya ilk katıldığım için bazı konularda danışmak istiyorum. yardımcı olur musunuz?
herhangi bir konu açar gibi açımuyuz yoksa yapmamız gereken başka bir şey var mı?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Bu bölümde sağ üstte Yeni Konu Aç butonu var.Oraya tıkla resimleri ve tarifi ekle sonra konuyu aç canım:)
Önce Kazen sonra ben onaylıyacağım:)
O bölümdeki konuları inceleyebilirsin:)19 tarif var:)

Kimim ahi tuttu b.. e un için girip un almadan çıktım iyi mi

Un değilde asıl malzeme dert oldu bana
Talihsizlik diyelim :)
Konu başlığını yazıyorsun, yanına sponsor ekliyorsun. Her aşamayı ayrıntılı bi şekilde fotoğraflıyorsun, ve yazıyorsun. Sunum aşamasında yaptığın günün tarihini yazıyorsun. Konunu aciyorsun :)
14 sayfa yapmışsınız yine, fakat okuyamayacağım
Fırsat bulunca okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…