En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Aynen içebiliyorsa su en doğrusu içtiğimiz su kanı cıvıtıyor:)
1 bardağa 1 kaşık şeker koy şekerli olur ama 1 kova suya konan 1 kaşık şeker pek farkedilmez:)İçtiğimiz suda vücudumuza böyle etki yapıyormuş:)

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ya çok sağolun

pinkstrap canım malesef gebelik tansiyonu çıktı, bu da geçecek inşallah. En azından sıkıntıların kaynağını bulduk. Bundan sonrası tedbir ve kontrolle inşallah daha kolay dediğin gibi son düzlükteyiz Allahın izniyle az kaldı

Nevreste abla sen de ilaç kullanmış mıydın tansiyon için? Tansiyon kontrol altına alınmazsa biraz erken sezeryan yapıyorlarmış. Gerçi hala bebiş dönmedi, o da ayrı bir bekleyiş bizim için

yasminsay evet canım benim doktor da suyu çoğaltmamı söyledi. Tansiyon için su içilmesi gerektiğini hiç bilmiyordum ben ya. Su ne kadar önemli aslında sağlığımız için...

Ben
Ben aşırı su icmem normal içerim ama her iki doktorda suyumun çok ve iyi olduğunu söylemişti bünyeden mi içilen sudan mi acaba ?

Amin canım, tabi anlaşılmış olması büyük nimet,
Sağ Salim gelsin de sezeryanla gelsin yapacak birşey yok.

Canım benim normal tansiyonum 8-5 falan ilk gebeliğimde 16-12 falan oluyordu
Doktor ilaç vermedi.Ama tuzu kesmemi sarımsak ve limon kullanmamı istedi.Bilmiyorum senin düşük mü yüksek mi?
Çok dikkat edeceksin canım Allah korusun
Gözüm üstünüzde ona göre:)

Ben

Ben aşırı su icmem normal içerim ama her iki doktorda suyumun çok ve iyi olduğunu söylemişti bünyeden mi içilen sudan mi acaba ?
Benim ikizlerden birinin suyu azalmıştı.Mecburen erken doğuma aldılar.Sebebi son aylar su ve sıvı tüketemiyordum.1 bardak içinde dolu bir baradağa su koymuş gibi taşardımHer gün serum alarak biraz idare ettik ama oda yetmiyor:)Yani sıvı tüketimi önemli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…