Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.730 615.394 1.423 Malatya 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.101 minik meleklerim .!.: Yaa ona teldekijden de baglanabilioz da evde jeneratör olmayınca :// Genişletmek için tıkla... Telefondaki internet değil mi:)
minik meleklerim .!.: Yaa ona teldekijden de baglanabilioz da evde jeneratör olmayınca :// Genişletmek için tıkla... Telefondaki internet değil mi:)
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.102 ByNKoaLa .!.: Genişletmek için tıkla...
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.730 615.394 1.423 Malatya 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.103 ByNKoaLa .!.: Başka kimin olabilirim ki bi de Nevreste nin Genişletmek için tıkla...
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.437 155.277 898 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.104 ByNKoaLa .!.: Doktora mi gidecektin Yoksa gezmeye mi Genişletmek için tıkla... Doktora canım :) Nevreste .!.: Allah yardımcınız olsun Genişletmek için tıkla... Amin abla, Allah razı olsun. :) Nevreste .!.: Yok artık Genişletmek için tıkla... Evet, doğal gazı kestiler. Kombiye bakıyorum, doğalgaz saatine bakıyorum, arıza mı var diye. Hiç aklıma kestikleri gelmiyor _CaNanSu_ .!.: Bizdede öyle olur devamli Ya su gider ya elektrik Gerçi bizim burasi köy Genişletmek için tıkla... Ben urfanın en lüx yerin de oturuyorum birde
ByNKoaLa .!.: Doktora mi gidecektin Yoksa gezmeye mi Genişletmek için tıkla... Doktora canım :) Nevreste .!.: Allah yardımcınız olsun Genişletmek için tıkla... Amin abla, Allah razı olsun. :) Nevreste .!.: Yok artık Genişletmek için tıkla... Evet, doğal gazı kestiler. Kombiye bakıyorum, doğalgaz saatine bakıyorum, arıza mı var diye. Hiç aklıma kestikleri gelmiyor _CaNanSu_ .!.: Bizdede öyle olur devamli Ya su gider ya elektrik Gerçi bizim burasi köy Genişletmek için tıkla... Ben urfanın en lüx yerin de oturuyorum birde
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.298 307.714 698 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.105 Nevreste .!.: Telefondaki internet değil mi:) Genişletmek için tıkla... Benim beyin error Ben internet gidiyor deyince bir tek wifi yi düşündüm
Nevreste .!.: Telefondaki internet değil mi:) Genişletmek için tıkla... Benim beyin error Ben internet gidiyor deyince bir tek wifi yi düşündüm
ByNkoaLa Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2018 19.803 89.751 518 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.106 Nevreste .!.: Genişletmek için tıkla... Duygu karmaşası
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.107 -cantanem- .!.: Doktora canım :) Amin abla, Allah razı olsun. :) Evet, doğal gazı kestiler. Kombiye bakıyorum, doğalgaz saatine bakıyorum, arıza mı var diye. Hiç aklıma kestikleri gelmiyor Ben urfanın en lüx yerin de oturuyorum birde Genişletmek için tıkla... Yarın hemen transfer mi yapacaklar?
-cantanem- .!.: Doktora canım :) Amin abla, Allah razı olsun. :) Evet, doğal gazı kestiler. Kombiye bakıyorum, doğalgaz saatine bakıyorum, arıza mı var diye. Hiç aklıma kestikleri gelmiyor Ben urfanın en lüx yerin de oturuyorum birde Genişletmek için tıkla... Yarın hemen transfer mi yapacaklar?
ByNkoaLa Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2018 19.803 89.751 518 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.108 -cantanem- .!.: Doktora canım :) Amin abla, Allah razı olsun. :) Evet, doğal gazı kestiler. Kombiye bakıyorum, doğalgaz saatine bakıyorum, arıza mı var diye. Hiç aklıma kestikleri gelmiyor Ben urfanın en lüx yerin de oturuyorum birde Genişletmek için tıkla... Hayırlı sonuçlarla donersinz inş canmmm
-cantanem- .!.: Doktora canım :) Amin abla, Allah razı olsun. :) Evet, doğal gazı kestiler. Kombiye bakıyorum, doğalgaz saatine bakıyorum, arıza mı var diye. Hiç aklıma kestikleri gelmiyor Ben urfanın en lüx yerin de oturuyorum birde Genişletmek için tıkla... Hayırlı sonuçlarla donersinz inş canmmm
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.298 307.714 698 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.109 -cantanem- .!.: Doktora canım :) Amin abla, Allah razı olsun. :) Evet, doğal gazı kestiler. Kombiye bakıyorum, doğalgaz saatine bakıyorum, arıza mı var diye. Hiç aklıma kestikleri gelmiyor Ben urfanın en lüx yerin de oturuyorum birde Genişletmek için tıkla... Urfa mi hiç gitmedim ama gidilesi yerlerden Geçmiş olsun bu arada iyi yolculuklar :)
-cantanem- .!.: Doktora canım :) Amin abla, Allah razı olsun. :) Evet, doğal gazı kestiler. Kombiye bakıyorum, doğalgaz saatine bakıyorum, arıza mı var diye. Hiç aklıma kestikleri gelmiyor Ben urfanın en lüx yerin de oturuyorum birde Genişletmek için tıkla... Urfa mi hiç gitmedim ama gidilesi yerlerden Geçmiş olsun bu arada iyi yolculuklar :)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.730 615.394 1.423 Malatya 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.110 -cantanem- .!.: Doktora canım :) Amin abla, Allah razı olsun. :) Evet, doğal gazı kestiler. Kombiye bakıyorum, doğalgaz saatine bakıyorum, arıza mı var diye. Hiç aklıma kestikleri gelmiyor Ben urfanın en lüx yerin de oturuyorum birde Genişletmek için tıkla... Allah yardımcınız olsun
-cantanem- .!.: Doktora canım :) Amin abla, Allah razı olsun. :) Evet, doğal gazı kestiler. Kombiye bakıyorum, doğalgaz saatine bakıyorum, arıza mı var diye. Hiç aklıma kestikleri gelmiyor Ben urfanın en lüx yerin de oturuyorum birde Genişletmek için tıkla... Allah yardımcınız olsun
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.730 615.394 1.423 Malatya 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.111 minik meleklerim .!.: Benim beyin error Ben internet gidiyor deyince bir tek wifi yi düşündüm Genişletmek için tıkla... İkiside gitmesin
minik meleklerim .!.: Benim beyin error Ben internet gidiyor deyince bir tek wifi yi düşündüm Genişletmek için tıkla... İkiside gitmesin
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.730 615.394 1.423 Malatya 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.112 ByNKoaLa .!.: Duygu karmaşası Genişletmek için tıkla...
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.437 155.277 898 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.113 pinkstrap .!.: Yarın hemen transfer mi yapacaklar? Genişletmek için tıkla... Hayır, muyane ve ilaçlara başlayacağım canım :)
pinkstrap .!.: Yarın hemen transfer mi yapacaklar? Genişletmek için tıkla... Hayır, muyane ve ilaçlara başlayacağım canım :)
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.114 -cantanem- .!.: Hayır, muyane ve ilaçlara başlayacağım canım :) Genişletmek için tıkla... Hadi bakalım hayırlısı. Ablamda tüp bebek yaptı ama unutuyor insan süreci :)
-cantanem- .!.: Hayır, muyane ve ilaçlara başlayacağım canım :) Genişletmek için tıkla... Hadi bakalım hayırlısı. Ablamda tüp bebek yaptı ama unutuyor insan süreci :)
ByNkoaLa Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2018 19.803 89.751 518 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.115 Nevreste .!.: Genişletmek için tıkla...
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.437 155.277 898 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.116 ByNKoaLa .!.: Hayırlı sonuçlarla donersinz inş canmmm Genişletmek için tıkla... Amin canım, Sağol :) minik meleklerim .!.: Urfa mi hiç gitmedim ama gidilesi yerlerden Geçmiş olsun bu arada iyi yolculuklar :) Genişletmek için tıkla... Urfalı olduk artık fırıncı dayı eşimi görünce, sen burdan gidemezsin, gidemezsin diyordiyormus Sağol canım Nevreste .!.: Allah yardımcınız olsun Genişletmek için tıkla... Sağol abla
ByNKoaLa .!.: Hayırlı sonuçlarla donersinz inş canmmm Genişletmek için tıkla... Amin canım, Sağol :) minik meleklerim .!.: Urfa mi hiç gitmedim ama gidilesi yerlerden Geçmiş olsun bu arada iyi yolculuklar :) Genişletmek için tıkla... Urfalı olduk artık fırıncı dayı eşimi görünce, sen burdan gidemezsin, gidemezsin diyordiyormus Sağol canım Nevreste .!.: Allah yardımcınız olsun Genişletmek için tıkla... Sağol abla
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.730 615.394 1.423 Malatya 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.117 -cantanem- .!.: Amin canım, Sağol :) Urfalı olduk artık fırıncı dayı eşimi görünce, sen burdan gidemezsin, gidemezsin diyordiyormus Sağol canım Sağol abla Genişletmek için tıkla... Buralara giriş var çıkış yok
-cantanem- .!.: Amin canım, Sağol :) Urfalı olduk artık fırıncı dayı eşimi görünce, sen burdan gidemezsin, gidemezsin diyordiyormus Sağol canım Sağol abla Genişletmek için tıkla... Buralara giriş var çıkış yok
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.437 155.277 898 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.118 pinkstrap .!.: Hadi bakalım hayırlısı. Ablamda tüp bebek yaptı ama unutuyor insan süreci :) Genişletmek için tıkla... Benim 5 sene oldu. Bende unuttum Burda geçmiş sayfalara bakıp buldum. Not ettim Sağol canım
pinkstrap .!.: Hadi bakalım hayırlısı. Ablamda tüp bebek yaptı ama unutuyor insan süreci :) Genişletmek için tıkla... Benim 5 sene oldu. Bende unuttum Burda geçmiş sayfalara bakıp buldum. Not ettim Sağol canım
LezzetliCipetpet Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2010 7.875 16.884 448 32 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.119 Nevreste .!.: O zaman tuza dikkat et canım:)Mümkünse peyniri akşamdan suya koy,zeytin içinde geçerli,turşuya ara veriyoruz.Bol bol su içiyoruz:)Sarımsak en çok düşüren besinmiş ondan sarımsak tüketmemi söylemişti:) Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim zaten tuzluyla, tuşuyla aram yoktur, zor olmayacak inşallah
Nevreste .!.: O zaman tuza dikkat et canım:)Mümkünse peyniri akşamdan suya koy,zeytin içinde geçerli,turşuya ara veriyoruz.Bol bol su içiyoruz:)Sarımsak en çok düşüren besinmiş ondan sarımsak tüketmemi söylemişti:) Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim zaten tuzluyla, tuşuyla aram yoktur, zor olmayacak inşallah
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.437 155.277 898 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5.120 Nevreste .!.: Buralara giriş var çıkış yok Genişletmek için tıkla... Habire elinde tepsi, fırına yemek götürüyor. Istanbulda nerdee böyle fırın kültürü. Dönüşte en çok bunu ozleyecegim
Nevreste .!.: Buralara giriş var çıkış yok Genişletmek için tıkla... Habire elinde tepsi, fırına yemek götürüyor. Istanbulda nerdee böyle fırın kültürü. Dönüşte en çok bunu ozleyecegim