En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Haklısın canım aldıkları sorumluluğu tamamlamaları gerekiyorHayvanlar aç demek ne yapacaklarını bilmiyorlar

Haklısın canım aldıkları sorumluluğu tamamlamaları gerekiyorHayvanlar aç demek ne yapacaklarını bilmiyorlar
Aynen öyle canım, burada çok iyi barınaklar var. Oralara bıraksalar dönüş zamanlarında, bunlar yaşanmayacak.
Ben yada görümcem değilde, 80 yaşında biri olsaydı, hık diye kalpten giderdi Allah korusun.

Geçmiş olsun, Köpekleri şikayet etmek için Tavşanlı belediyesini arayan amca geldi aklıma

Çok geçmiş olsun canım küçükken banada saldırmıştı bi kez travma oluyor insanda sonrasında saldırgan olmasa bile sevmeye korkuyorum bazen. O köpekçikler de neler yaşıyorda saldırganlaşıyorlar vardır bir sebebi İnşallah çözüm bulunur Allah korusun çoluk çocuğa saldırır filan

günaydınlar kızlarr..
yasminsay geçmiş olsun kuzumm dikkat etmek lazım.. bizim burda da var çeteler resmen bir de (Allah affetsin Allah yardımcısı olsun) deli bir adam var peşine takılıp gezerler.. şimdi herkes bi tuhaf her şey bi tuhaf. güvercinler bile, iflahımı kestiler yahu, balkonu temizliyorum her yer pisleniyor.. toprağı gagalıyorlar bütün kumlar topraklar aşağıda, yanına yanaşıyorum gitmiyor bile elimi hareket ettiriyorum öyle gidiyorlar:) sonra gene geliyorlar..

ayy o güvercinlerden bende nasibimi aldım bu sene. gel sen bizim balkona yuva yap. bütün mahallenin otunu sapını balkona getiriyorlar.birde yumurtlamış kovalamıyoruz da öyle olunca. geçen hafta çıktı kuşlar yumurtadan uçmalarını bekliyoruz. balkonu yıkıyorum sadece 5 dakika dayanıyor. reklamlarda vardı ya dağınık seviyorlar diye bi replik, bizimkide o hesap dağınık seviyorlar bende karışmıyorum artık. sabırla gitmelerini bekliom

:)) ben yuva yapmadan yakaladım canım, otu çöpü getirmiş getirmeye de devam ediyordu, aldım attım daha kurmadan...:) bide yuva yapaydı vay halime.. yemiş yemiş gelip benim balkona s.çmış pislerr.. ama hep yan teyzenin suçu yaa güya besliyor bir de azarlıyor ben sizi yediriyom gelip pisliyonuz diye

9 gunde 24 tariffff masAllahhh daha 12 gun varrr daha ne mucevherler varrr bakalim ortaya cikacak

bende yakalamıştım aslında tatile gittiğimizde fırsat bilmişler. poşet falan bağlamıştım onların altından girip klima ünitesinin üstüne yer edinmişler. pislemeleri çok fena birde sanki hayırlı olsuna geliyorlar diğer kuşlarda bizimkine. kocası zaten hiç başından ayrılmıyor:) hanım yumurtladı ya loğusa hiç yerinden kalmıyor. geçen balkona çamaşır asıyorum bana bakıyor öyle. kovalıyorsun gitmiyor. baya benimsediler bizim balkonu

9 gunde 24 tariffff masAllahhh daha 12 gun varrr daha ne mucevherler varrr bakalim ortaya cikacak
hakikaten daha bitmesine de baya var ne olacak nasıl bitecek bu yarışma merakla bekliyorum:) tabi benim ilk yarışmamın olmasının da verdiği bir heyecan da var sanırım. her gün şahane tarifler çıkıyor meydana. daha neler görücez bakalım :)

Ben çok korkarım, kedi ve köpeklerden. Dediğin gibi çocukluk döneminden kalma bir durum sanada geçmişler olsun canım

Zaten çocukların çok olduğu bir bölge, saldırdıkları yerle okul arası 100 m var yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…