Uyy kuzumm ediliyor iste oyle laflar:) bak o konuda esin etkisi var mi bilemem
Bu arada kan problemin varsa bol ye iste cekirdekli cekirdekli
Elmayi da kurabiye yap bana gonder
Aslinda sicak memlekette degil miydin sen ya.. cok dusuk direk ampulluk bence ama ne diye damla verdiyse en son 28di benim ampulle oldu. 2 ampulle.. simdi tekrar baktirmam lazim da gidemedim bi..
Uyy kuzumm ediliyor iste oyle laflar:) bak o konuda esin etkisi var mi bilemem
Bu arada kan problemin varsa bol ye iste cekirdekli cekirdekli
Elmayi da kurabiye yap bana gonder
Pazardan almıştım zaten, kayınpeder köye gidince kasayla getirmiş. Anneme ayırdım, götüreceğim bir kısmını. Birazını karanlık yerde saklamak için kaldırdım, ama ne yapsam kısa sürede bitmez
Dolaptaki üzümleri sirke kurdum, küçük kavanozda da elma sirkesi kurdum denemek amacı ile, eğer tutturursam turşularımı doğal sirke ile kurarım
Pazardan almıştım zaten, kayınpeder köye gidince kasayla getirmiş. Anneme ayırdım, götüreceğim bir kısmını. Birazını karanlık yerde saklamak için kaldırdım, ama ne yapsam kısa sürede bitmez
Dolaptaki üzümleri sirke kurdum, küçük kavanozda da elma sirkesi kurdum denemek amacı ile, eğer tutturursam turşularımı doğal sirke ile kurarım
Neeeee, kız öldürcen mi kendini
Keşke tedaviden evvel kontrol edilseydi, tüp bebek tedavisinde vitamin değerleri çok önemli. Hele d vitamini 50 nin altında olmamalıymış, doktorum öyle demişti
Sürekli kontrolde benim vitaminler bu sebeple
3 ayda bir devit-3 içiyorum
Neeeee, kız öldürcen mi kendini
Keşke tedaviden evvel kontrol edilseydi, tüp bebek tedavisinde vitamin değerleri çok önemli. Hele d vitamini 50 nin altında olmamalıymış, doktorum öyle demişti
Sürekli kontrolde benim vitaminler bu sebeple
3 ayda bir devit-3 içiyorum
Aslinda sicak memlekette degil miydin sen ya.. cok dusuk direk ampulluk bence ama ne diye damla verdiyse en son 28di benim ampulle oldu. 2 ampulle.. simdi tekrar baktirmam lazim da gidemedim bi..
Rica ederim tatlım
Evet canım sulu seviyorsan ekstra kaynatmana gerek yok ben bal kıvamında seviyorum reçeli. Şekline kendin karar ver ben küp küp doğradım :)
Kışın seviliyor umarım beğenirsin
evet bende kıvamlı seviyorum biraz da fazla kaynatıcaz o zaman... bi deneyim bakalım belki bizimkiler de sever yerler:) hayır olmazsa şekere üzülücemm :))
komple vücut ağrısı hiç çekilmiyor valla diz ağrısı eklem ağrılarıı.. sıkıntı valla.. bence sen doktora git perşembe yarın, yarın gitme ihtimalin yok mu? ayrıca bu tedavi için önce onlara bakılması gerekmiyor mu? yasminin de dediği gibi ki sende biliyorsundur gebelikte bunlar önemli Allah muhafaza...