Ben ilkinde kan testi ysptrfim solemedim esime patladim iste delirdim:) kapinin onune minik ayakkabilar koymustum:) esime gel seni biri cagiriyo demstim:)
Ben ilkinde kan testi ysptrfim solemedim esime patladim iste delirdim:) kapinin onune minik ayakkabilar koymustum:) esime gel seni biri cagiriyo demstim:)
Ya süpriz değilde silik ya şimdi ona bu testı göstersem inanmaz
Ama 2 gundur hissediyor bişeyler durmadan dikat et . Su iç . Akşam uyurken karnımı falan tutuyor
Adet tarihimi falan bliyor sayıyor falan Cumrteıs test alcam gelmezse pazar sabahı yaparsın falan dıyo
Ama 2 gundur hissediyor bişeyler durmadan dikat et . Su iç . Akşam uyurken karnımı falan tutuyor
Adet tarihimi falan bliyor sayıyor falan Cumrteıs test alcam gelmezse pazar sabahı yaparsın falan dıyo
Çok şükür Allahıma çok şükür
6 yıldır korunduk o yuzden korkuyordum ama Elhamdüllillah inşallah bir aksilik olmadan devam eder .
Ve benım kısmetımle butun arkadaşların ki açılır
Çok şükür Allahıma çok şükür
6 yıldır korunduk o yuzden korkuyordum ama Elhamdüllillah inşallah bir aksilik olmadan devam eder .
Ve benım kısmetımle butun arkadaşların ki açılır
Artık nasıl çatlar bilemem
Kalp atışını falan duymadan söylemıcem zaten ..
Kıyamam üzülür kız şimdi .
bunları çocuksuz boşayamadım . Çocuk oldu hiç boşanamazlar der
Cok guvenilir degil esin disari saapmiyosa.. tanidiklarim var bj yontemle gebe ksldikar cocuklari kocaman oldular:) bende taktrmstm kanana cok oldu cikarttrdm. Zaten cikarmasaydimda bi yontemle daha koruncaktim cunku spirald guvenmiyorum : (