En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Cok guvenilir degil esin disari saapmiyosa.. tanidiklarim var bj yontemle gebe ksldikar cocuklari kocaman oldular:) bende taktrmstm kanana cok oldu cikarttrdm. Zaten cikarmasaydimda bi yontemle daha koruncaktim cunku spirald guvenmiyorum : (

2 gebelikten sonrada hep.spiralle korundum...
Şimdiye kadar bi ariza çıkmadı da...
Ne bileyim değilimdir herhalde...
Bende hep gecikmeli olur adet..
1-2gune gelir diye düşünüyorum

Lekelenmelere sebep oluyor spiral...
Kimisinde cok fazla oluyor hemde

Artık nasıl çatlar bilemem
Kalp atışını falan duymadan söylemıcem zaten ..
Kıyamam üzülür kız şimdi .
bunları çocuksuz boşayamadım . Çocuk oldu hiç boşanamazlar der
Aman üçüncü şahısları boşver, siz kendinize bakın. Kapıları kapıyınca başbaşa kalan sizsiniz. Onların derdi bitmez torununu severken utanır belki

Bende bildigin 1 ay durmadi olcektim artik cikarttrdim:) grlir o zaman canim ya

kıızz olmayasıınn yok istemiyom Allah olmayana versin diyordunn geliyor muymuş bir de :)) test de yoktur şimdi sende
bende 14 tane var sana göndereyim

Ay o kadar erken mi? Ben hep uyuyodum oyke boyle degil buldugum koltuga seriliyodum:))
aynen çok erken başladı 6 ay sürdü aç aç gezdim o zamanlar yaşım da küçük bi de sadece 1 kere denedik olmaz diyordum hemen hamileymişim meğer öyle öyle hiç sürpriz olmadı bana sürpriz oldu daha çok

Yas genc olunca yumurtalar spermler daha aktif calisiyo. Kismet tabii bazi seyler. Ben gec anne oldugumdan ozentim genc annelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…