Ben yıllarca Umuttepe’nin proflarına gittim. Eray bey de oradaydı o zamanlar. Şimdi medicalpark’da değil diye biliyorum, yanlış olmasın.
Adapazarı’nda deneyeceğiz bu defa, hayırlısı bakalım.
Olmaz ise Furkan bey ile görüştüm geçenlerde, yürüyüş yaparken karşılaştık. Alle’ye gidebilirim gibi görünüyor.
Hayırlısı olsun canım ,inşallah her şey gönlünüzce olur Eray bey kendi ayrı hastane açtı , medicalde sebiha hanım var. İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız canım benim
Hayırlısı olsun canım ,inşallah her şey gönlünüzce olur Eray bey kendi ayrı hastane açtı , medicalde sebiha hanım var. İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız canım benim
Bizde de durum aynı, ben babama babam bana düşkün. Eşim de kızım olsa diyor sürekli. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah canım.
Sen de şanslı kişilerdensin ne mutlu, benim eşim de ilk bebeğimizde inşallah kız olur diyordu, kız olunca çok sevindi, ikinciye hamile kaldım, gene kız olur inşallah dedi, kız oldu gene çok sevindi erkek çocuk takıntısı olan biriyle evli olmak istemezdim kızlar çok tatlı, çok bıcırık, ama çok tatlış erkek çocuklar da var tabi