- 20 Ağustos 2021
- 8.760
- 35.946
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkiler de öyleBenim kızlar bana düşkün
Hepsi bana yapışık![]()
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıylaBizde de durum aynı, ben babama babam bana düşkün. Eşim de kızım olsa diyor sürekli. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah canım.![]()

Rabbim sanada hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin
Kesinlikle ben de istemezdimSen de şanslı kişilerdensinne mutlu, benim eşim de ilk bebeğimizde inşallah kız olur diyordu, kız olunca çok sevindi, ikinciye hamile kaldım, gene kız olur inşallah dedi, kız oldu gene çok sevindi
erkek çocuk takıntısı olan biriyle evli olmak istemezdim
kızlar çok tatlı, çok bıcırık, ama çok tatlış erkek çocuklar da var tabi
![]()
Bi kızım olsa da o güzel oğluşunu alsam mı acaba
Hiç farketmez illa birimizin olur inşallah
Aminnnn inşallah abla çokça AminnnRabbim sanada hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin
Güzel enerji ve dualarımızın üstüne geldin![]()
Hahahahahhahahahhaa ulanHiç farketmez illa birimizin olur inşallah
Gerçi onun gelini vardı, Melisa![]()
Hakkınızda hayırlısı olsunVar canım. Pazartesi dr ile ilk görüşmemi yaptım. İlk adette tahliller başlıyor, rahim filmimi yeniletecek gibi hissettim. Öyle yaparsa 1 ay sonraya kalabilir.
Büyümekte olan 1 yumurta gördü ayrıca, yarın onu da görmek istedi. Tekrar kontrol var yani, çatlatma da verebilir yumurtayı boş geçmek istemiyor çünkü.
Bindik bir alamete durumu, bu doktora ilk kez gittim. Pek sevdim diyemem, hayırlısı.![]()
HayırdırÇaktırmasana![]()
Tam zamanında geldinAminnnn inşallah abla çokça Aminnn
Güzel kalbinden öperim senin abla ne güzel dua etmişsinAllah razı olsun
![]()
Zamanlamayı güzel yapmışım o zaman![]()
Sen büyük konuşHahahahahhahahahhaa ulanOlsun olsun ben zaten Antep’ten gelin istemem ahsjahsja

Büyük konuşma ahahahahaHahahahahhahahahhaa ulanOlsun olsun ben zaten Antep’ten gelin istemem ahsjahsja
Hayırdır![]()

Nasip gezenticiğim, amin