• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Sen de şanslı kişilerdensin ♥️🤗 ne mutlu, benim eşim de ilk bebeğimizde inşallah kız olur diyordu, kız olunca çok sevindi, ikinciye hamile kaldım, gene kız olur inşallah dedi, kız oldu gene çok sevindi 😍 erkek çocuk takıntısı olan biriyle evli olmak istemezdim 😌 kızlar çok tatlı, çok bıcırık, ama çok tatlış erkek çocuklar da var tabi 😍
Kesinlikle ben de istemezdim 😑
Kız cocukları kendini sevdiriyor 🥰

Rabbim sanada hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin❤️🥰
Güzel enerji ve dualarımızın üstüne geldin❤️🤲🏻🥰
Aminnnn inşallah abla çokça Aminnn :KK36:

Güzel kalbinden öperim senin abla ne güzel dua etmişsin 💜🥰 Allah razı olsun :KK60: :KK200:
Zamanlamayı güzel yapmışım o zaman 🥰😘😍

Var canım. Pazartesi dr ile ilk görüşmemi yaptım. İlk adette tahliller başlıyor, rahim filmimi yeniletecek gibi hissettim. Öyle yaparsa 1 ay sonraya kalabilir.
Büyümekte olan 1 yumurta gördü ayrıca, yarın onu da görmek istedi. Tekrar kontrol var yani, çatlatma da verebilir yumurtayı boş geçmek istemiyor çünkü.
Bindik bir alamete durumu, bu doktora ilk kez gittim. Pek sevdim diyemem, hayırlısı.🤷🏻‍♀️
Hakkınızda hayırlısı olsun 😍 🌹

Back
X