- 20 Mart 2008
- 142.227
- 214.599
- 1.423
- 61
Ne olduğunu anlamadım bile,kçüktü yavruydu daha.İnsan alışınca öyle oluyor. Çok hassas oluyorlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olduğunu anlamadım bile,kçüktü yavruydu daha.İnsan alışınca öyle oluyor. Çok hassas oluyorlar![]()
Bence de deneÇok güzel fikir ciddenbizim şişme havuzumuz var. Bebeler çimerken ayaklarımı sokuyorum
![]()
Öyle oluyor evet,alma daha da,insana anca ÜzüntüBu kadar sevmesem inan almazdım,almayacam dedim gittim gene aldım ..
Yaa çok üzüldümSabah bir baktım muhabbet kuşum ölmüş,kahroldum almayacam bir daha toparlıyamıyırum kendimi sonra.
Daha öncedealmam dedim gene aldım,bu sefer cidden almam artık bir yere gitsem bırakma derdi var,gerçi eşim iş yerine götürmüştü daha önce.Öyle oluyor evet,alma daha da,insana anca Üzüntü
Sorma berre ya kötü oldum görünce.Yaa çok üzüldüm![]()
Evinden bir fert oluyor abla kıyamıyor insanDaha öncedealmam dedim gene aldım,bu sefer cidden almam artık bir yere gitsem bırakma derdi var,gerçi eşim iş yerine götürmüştü daha önce.
Sorma berre ya kötü oldum görünce.
Dündü demi nasıl geçti tören,yağmur yağmamıştır umarım.Oğlumun anaokulu mezuniyet töreni vardı dün o kadar güzeldi duyduluydu ki çok gurur duydum minik sarı kafamla![]()
Helal olsun berrecim tebrik ederim seniEn çok kitap okuyan veliler olarak plaket aldım![]()
Aynen can sonuçta onlarda.Evinden bir fert oluyor abla kıyamıyor insan
Bizimde var ya
Evet dündü şükür hava çok güzeldiDündü demi nasıl geçti tören,yağmur yağmamıştır umarım.
Paşam nasıl mutlu olmuştur o anda annesi![]()
Teşekkür ederim ablaHelal olsun berrecim tebrik ederim seni
Aynen can sonuçta onlarda.
Çok dikkatli bakmak lazım bide çok narin oluyorlar..
GörüşürüzBen kaçayım pazara gidecem birazdan kocaman öptüm![]()
Şansınıza havanın iyi olması da denk gelmiş.Evet dündü şükür hava çok güzeldi
O kadar mutlu oldu eğlendiki eve gitmeyelim diyor
Müdür yardımcımız kibarca kovunca geldik kimsenin gitmeye niyeti yoktu![]()
![]()
Kafayı sakinleştiriyor kitap okumaktaTeşekkür ederim abla![]()
Görüşürüz canısıGörüşürüz![]()
Canım beni profesöre yönlendirdiler
Allah Allah niye anlaşılmıyor hala ya nevosum, zaman geçiriyorlar oradan orayaCanım beni profesöre yönlendirdilerBir şey var ne olduğunu bulamıyorlar.
Kanda tümor bulguları yüksek çıkmış.
Emarda görünüyorAma ne
![]()
Tabii,tatil olur,işin olur,en iyisi uzaktan sevmek. Bizim de vardı,ölünce almadık bir dahaDaha öncedealmam dedim gene aldım,bu sefer cidden almam artık bir yere gitsem bırakma derdi var,gerçi eşim iş yerine götürmüştü daha önce.
Sorma berre ya kötü oldum görünce.
Bakmadım canımAllah Allah niye anlaşılmıyor hala ya nevosum, zaman geçiriyorlar oradan orayarandevu var mı profa
rabbim acil şifalar versin, dermansız dert vermesin inşallah
gıcık oldum bu doktorlara ya
![]()