- 24 Eylül 2018
- 102.778
- 303.532
- 898
İyi yine 1 ay sonra dememişler aşkoBakmadım canımÇarşamba genel cerrahiye randevu aldım.Meme için
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yine 1 ay sonra dememişler aşkoBakmadım canımÇarşamba genel cerrahiye randevu aldım.Meme için
![]()
Allah iyiliğini versin inşallah nevoşumCanım beni profesöre yönlendirdilerBir şey var ne olduğunu bulamıyorlar.
Kanda tümor bulguları yüksek çıkmış.
Emarda görünüyorAma ne
![]()
Yok aşko hemen git dediler.Bu başka hastanedeİyi yine 1 ay sonra dememişler aşko![]()
Nevos oraya neden gideceksin ki o yoktuBakmadım canımÇarşamba genel cerrahiye randevu aldım.Meme için
![]()
Meme ile ilgili tümör değerleri yüksek çıktıNevos oraya neden gideceksin ki o yoktu![]()
Hadi yaaaaMeme ile ilgili tümör değerleri yüksek çıktı![]()
Sağ ol canımHadi yaaaaaaaa nevos resmen ustuste geldi
rahimı düşünürken bir de orası
rabbim yardımcın olsun inş,dualarimdasin nevosum
![]()
Ay aşko,şu iş bir hayırlı sonuçlansa artıkYok aşko hemen git dediler.Bu başka hastanedeAmeliyatı onlar yapacak dedi
![]()
Rabbim şifa versin inşallahCanım beni profesöre yönlendirdilerBir şey var ne olduğunu bulamıyorlar.
Emarda görünüyorAma ne
![]()
Canım benim sen nelerin üstesinden geldin herşey tertemiz çıkacak buna inanıyorumMeme ile ilgili tümör değerleri yüksek çıktı![]()
İnşaallah canımRabbim şifa versin inşallah![]()
Araştırmayınca bulunmuyorumarım biran önce sonuca kavuşur, sağlığına kavuşursun nevoşum
![]()
Bende seni seviyorum çok sağ ol canımCanım benim sen nelerin üstesinden geldin herşey tertemiz çıkacak buna inanıyorum
Rabbim dermansız dert vermesin seviyorum seni![]()
ablacimBiter nevoşum bu son olasun artık hastana işlerin filan
Sorma ya bide bir kaç gün önce aldım değiştirmiştim diğeriyle
Kahroldum gene yaso
Minnoşummm
Teşekkür ederim canımgelmisken burayaNevreste simdiden dogum gunun kutlu olsun
saglikli huzurlu nice senelere
Eki Görüntüle 3081969
bizde manisaya gidiyoruz dogum gunu partisine![]()
Ablacım şifa versin inşallah güzel RabbimCanım beni profesöre yönlendirdilerBir şey var ne olduğunu bulamıyorlar.
Emarda görünüyorAma ne
![]()
Sağ ol canım benimAblacım şifa versin inşallah güzel Rabbimsen çok güçlüsün duamız seninle inşallah her ne ise bulunup biran önce sağlığına kavuşursun canimsinnn
![]()