Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Aynen yaa bende çok heves ediyorum. Bir balkonum olsun, çicek bitki yetiştireyim. Çok güzel oluyorlar. Benim annem salatalık, domates çilek bile alıp bakar balkonda
Ben de yeni yeni öğreniyorum Hep annem ekerdi bana çiçek falan, ilk kez kendim ektim bişeyler Toprağa dokunamıyorum ben fobim var, böylelikle üzerine gidiyorum baya aştım. Kışa da marul,soğan maydonoz falan yetiştiricem
Sen de yaparsın

Aynen yaa bende çok heves ediyorum. Bir balkonum olsun, çicek bitki yetiştireyim. Çok güzel oluyorlar. Benim annem salatalık, domates çilek bile alıp bakar balkonda
Bende biber ve reyhan diktim3-4 saksı biberim var.
Tohumdan yetiştirdimHatta fazla geldi birazını götürüp bahçeye diktik

Süpper inşallah diyelim
Bu ay iyi ama temmuz sonu sıcak oluyor
Yatak odalarımız biraz daha serin
Geceleri uyutmuyor
Bende biber ve reyhan diktim3-4 saksı biberim var.
Tohumdan yetiştirdimHatta fazla geldi birazını götürüp bahçeye diktik
Harikasınız yaaben anca kendi evime geçince yapabilirim. Taşınma durumlarında çiçek vs. Sıkıntı oluyor

Kız çocuk bisikletini satacak olan varmı uyguna varsa litfen o fiyatlar ne öyle ya valla büyük bisikletinden pahalı gezdik gezdik geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…