- 2 Ağustos 2013
- 37.303
- 121.186
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy o kadar haklısın ki her kafadan bir ses çıkıyorYok istanbulda değilim. Temizlik için bir firmayla anlaşmıştık sağolsunlar temizlemedikleri gibi giderken kapı arkasındaki askıları da götürmüşler
Bitecek yerleşecek biliyorum da süreç uzayınca hem fiziksel hem ruhsal çok yoruldum. Artık herşey bitsin istiyorum.
Aslında hem benim hem nişanlımın ailesi ile aynı şehirdeyiz ama hiç kimseyi sürece dahil etmek istemedik. Malum iyi niyetli olsalar da onlar işin içine girince daha yorucu oluyor.
Marketler verir yahu, daha 4 ay önce taşınırken hem migrostan hem bimden almıştım. Hiç te yok dememişlerdi.Koliler çok pahalı, marketler de vermiyor =(
Nalburdan çuval alabilirsiniz, gayet işe yarıyor
Çok şaşkınımEvleniyorum. Ev tuttuk eşyaların bir kısmı geldi bir kısmı daha gelecek. Bekar evinde olan eşyalarımın yine bır kısmını taşıdım hala taşınacak bir sürü şey var. Çalışıyorum eğitimlerim var yüksek lisansa başladım, düğün hazırlıkları, ev yerleştirme, boşaltma derken çok bunaldım. Hiç bir şeye yetişemiyorum gibi geliyor. Bir sürü eşya kutularda neyi nereye koyacağım, nasıl bir düzen kuracağım her şey havada. Çok bunaldım. Ne yapacağımı, nereden başlayacağımı bilmiyorum. Bana tüyo verebilir misiniz? Ne zaman biter bu telaş?
Eşyaları internet üzerinden aldık bir firmadan. Hepsinin aynı anda gelmesini istedik fakat resmen tek tek gönderdiler. Hala sandalyeler gelmedi mesela ki acil dedik. Masanın ayakları kırık geldi gelip alacakşar güya hala gelmediler. Yenisinin gelöesi de 20 günü bulurmuş. Sürekli bir aksilik çıkıyor. En başta umursamıyordum ama hepsi üst üste binince bunalttı gerçekten. Patlayacak gibi hissediyorum artık
Marketler verir yahu, daha 4 ay önce taşınırken hem migrostan hem bimden almıştım. Hiç te yok dememişlerdi.
Yok yok bayılıyorum kendisineÇok şaşkınım
Ben ne kadar hevesle heyecanla hiç bunalmadan yapmıştım ki bende yüksek lisans yapıyordum bı yandan vs
Adamı sevmiyor musunuz acaba ?
sanırım bekarken kullandığın evindi.Ben de bir kaç ayı bulur diye düşünüyorum. Vakumlu hurç siparis ettim. Sanırım onlar baya işimi kolaylaştıracak. Düşünmek daha çok yoruyor insanı. Allah kimseyi obsesif yapmasın![]()
Ben de çalışıyordum ve şehir dışına evlendim. Ailemle bir haftasonu gittim, her şeyimi götürdüm. Mutfak dolaplarını silip yerleştirdik annemle. Yatak odası dolaplarını silip yerleştirdik. Kışlıklarımın olduğu bavulları açmadan koydum, mayıs sonunda evlenecektim ve mayıs başıydı bunlar olurken. Pazar çıkıp geldik, pztesi işe gittim. Herkes sizinle aynı durumda yani. Aylarcaa önce ev tutup da yayıla yayıla döşeyeni görmedimAslında kısa zamanda çok şey halletmemiz gerekti. Bir kaç aya yayılsaydı çok daha rahat olurdu. Artık olduğu kadar deyip ipin ucunu bırakmam lazımben de her şey yerleşsin daha da yoğunlaşmadan dersler bitsin istiyordum da pek mümkün olmadığını kabul etmem lazım.
Aman bu kadar dert etme, en güzel günlerin tadını çıkar herşeyi anında yapmak zorunda değilsin düğünden sonrada toparlarsın strese girme siz mutlu olun. Bi bakmışsın evlenmişsin hiçbişey anlamadan aylar geçmişEvleniyorum. Ev tuttuk eşyaların bir kısmı geldi bir kısmı daha gelecek. Bekar evinde olan eşyalarımın yine bır kısmını taşıdım hala taşınacak bir sürü şey var. Çalışıyorum eğitimlerim var yüksek lisansa başladım, düğün hazırlıkları, ev yerleştirme, boşaltma derken çok bunaldım. Hiç bir şeye yetişemiyorum gibi geliyor. Bir sürü eşya kutularda neyi nereye koyacağım, nasıl bir düzen kuracağım her şey havada. Çok bunaldım. Ne yapacağımı, nereden başlayacağımı bilmiyorum. Bana tüyo verebilir misiniz? Ne zaman biter bu telaş?