Temizlik ve tüy toplama derdiyle de ömrünü kısaltıyor gene eşitleniyordur herhalde.
bizde baktık 6 sene ,şu an bahçede artık evde değil suçlusuda eşim kısırlaştırmaya karşı,hayvancık azma krizleri geçiriyordu,bebek olunca balkonda sıkıldı,ama tekir olduğu için alıştı ve daha özgür,11 yaşında şu aanTemizlik ve tüy toplama derdiyle de ömrünü kısaltıyor gene eşitleniyordur herhalde.
bizde baktık 6 sene ,şu an bahçede artık evde değil suçlusuda eşim kısırlaştırmaya karşı,hayvancık azma krizleri geçiriyordu,bebek olunca balkonda sıkıldı,ama tekir olduğu için alıştı ve daha özgür,11 yaşında şu aan
dumanda çok tatlıydı eve veteriner getiriyordu eşim,aşılanacağını anlayınca yakalayamıyorduk,ama dünyanın en temizz hayvanı,Kediler dışarı çıkabildiklerinde her ne kadar tehlikesi olsa da daha mutlu oluyorlar. Ama köpeklerin bahcede bakılmasına karsıyım kıyamıyorum. O yuzden mecbur gunde 2 kez supurge
bizim efe (muhabbet kuşumuz) çok konuştukça benim sinirler tavan yapıyor ama
Mutluluk sebebi. Yorgun argın eve gelip iki boğuşmak, sarılmak, her şeye değiyor.Kopegim var tuy dokme sorunu disinda bir sorun yok. Ama gercekten insana nese verdigini gozlemledim. Ben ki melankolik, depresif, memnuniyetsiz, nemrut biriydim. Kopek sahipleneli 7 ay oldu ve 7 aydir gercekten hayata daha bagliyim ve mutluyum.
canım tüy dökme için aşısı varmı acaba sor istersen veterinereKopegim var tuy dokme sorunu disinda bir sorun yok. Ama gercekten insana nese verdigini gozlemledim. Ben ki melankolik, depresif, memnuniyetsiz, nemrut biriydim. Kopek sahipleneli 7 ay oldu ve 7 aydir gercekten hayata daha bagliyim ve mutluyum.
kuşları severim. evet bazen kafa kazıyorlar. normalde dogadaki kuş sesleri rahatsız etmiyor insanı...belki kapalı alan olmasından mütevellitevdeki batabiliyor... en iyi terapi hayvanı kedi diye duymuştum. başını okşadıkça tır tır tır sesi insanı acayip rahatlatıyor. tabi herkes kedi sevmez o ayrı.
kuşları severim. evet bazen kafa kazıyorlar. normalde dogadaki kuş sesleri rahatsız etmiyor insanı...belki kapalı alan olmasından mütevellitevdeki batabiliyor... en iyi terapi hayvanı kedi diye duymuştum. başını okşadıkça tır tır tır sesi insanı acayip rahatlatıyor. tabi herkes kedi sevmez o ayrı.
Sabahları uzerime cıkıp mırlayarak masaj yaparak uyandırıyor beni 1 tanesi. Tırnaklarını geçire geçire yoğuruyor inanılmaz bir huzur canım yansada
mesela ben :) hiç sevmem kedileri. yani aslında gerçeği de şöyle ki benim kediye alerjim var. aynı ortamdayken dk da en az 3 kere hapşırıyorum. gözlerimden durmaksızın yaş akıyor ve gözümün içinde şeffaf et gibi ben gibi bişi çıkıyor
kuş da sevmiyorum artık. çünkü bizim efe ne desek tekrarlar oldu. eşek sıpası hiç susmuyon diyorum o da bana eşek sıpası diyor. koca karı efe diyordum şimdi de başladı kocakarı efe - koca karı efe demeye
Ne sakin kedileriniz var kiskandim valla sirnasiyolar ,masaj falan yapiyolar.Bana denk gelene bak.Hic hatirlamam soyle ust uste 5-6 defa oksadigimi,kucagimda uyudugunu 15 senedir.Ya pence sallar ya dislerini gecirir.Bizimde gozumuzun nuruyla boyle bir iliskimiz var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?