- Konu Sahibi bikahvebana
Senelerce -maalesef- kuru mama yediler, son yaklaşık 3 yıldır da çiğ besleniyorlar. Hiç öyle köpek kokusu olmadı ki yatağımda yatan itler yani bunlar.Yedikleri içtikleriyle alakalı bir durum shotım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senelerce -maalesef- kuru mama yediler, son yaklaşık 3 yıldır da çiğ besleniyorlar. Hiç öyle köpek kokusu olmadı ki yatağımda yatan itler yani bunlar.Yedikleri içtikleriyle alakalı bir durum shotım.
Hiiiih it dedi, üvey anne işteSenelerce -maalesef- kuru mama yediler, son yaklaşık 3 yıldır da çiğ besleniyorlar. Hiç öyle köpek kokusu olmadı ki yatağımda yatan itler yani bunlar.
İt tabiiHiiiih it dedi, üvey anne işte
Benim yavrum da kokmaz, çiğ beslenmeye ben geçtim ama o geçmedi, mecbur bıraktık.
Benden pahalı besleniyor edepsiz.![]()
Benimki patisi kirlenir diye ellemedi bileİt tabii
Çiğ beslenmeye ilk geçtiğimizde bilemediler nasıl yiyeceklerini. Vicdanım sızladı resmen, köpekliklerinden bu kadar mı uzaklaştırdım diye. Şimdi maşallah kolum kadar kemiği kıtır kıtır götürüyorlar![]()
Tavukta değil de dana veya kuzu verdiysem banyo mezbaha gibi oluyor.Benimki patisi kirlenir diye ellemedi bile![]()
![]()
![]()
Ben 2 tane pekingese bakiyorum n&d acana proplanin tum mamalari vs vs her ay yeni mama yedirdim ki pekingeseler zaten fazla secici en buyuk sikintisi bu pekingese besleyenlerin en son zorla proplan yedi bide riyal caninin exigent yiyorlar keske acana yeseler de tum varligimi doksem onlerine :)Pro Plan olduğu içindir bu sıkıntı zaten.Ben de zamanında aldım, uzun bir süre, ona verdiğiniz paraya yazık günah inanın. N&D deneyin, Taste of Wild deneyin, hiç yemek istemezse BARF'a geçin ama ne olur Pro Plan yedirmeyin.
Şöyle bir şey var, 1 gün yemez, 2 gün yemez ama en sonunda açlıkla yiyecek.Ben 2 tane pekingese bakiyorum n&d acana proplanin tum mamalari vs vs her ay yeni mama yedirdim ki pekingeseler zaten fazla secici en buyuk sikintisi bu pekingese besleyenlerin en son zorla proplan yedi bide riyal caninin exigent yiyorlar keske acana yeseler de tum varligimi doksem onlerine :)
Aman aman allah bi inatci insan bide hayvan sokmasin hayatinaŞöyle bir şey var, 1 gün yemez, 2 gün yemez ama en sonunda açlıkla yiyecek.
Benim dana yemiyor olsa, yiyor diye sağlıksız mama koymam önüne. Aç kalır 1-2 gün ama sonra sağlıklıya geçmiş olur. Zaten ölüm orucuna girecek değil :)