Evcil hayvan istiyorum, tavsiyesi olan var mı?

Senelerce -maalesef- kuru mama yediler, son yaklaşık 3 yıldır da çiğ besleniyorlar. Hiç öyle köpek kokusu olmadı ki yatağımda yatan itler yani bunlar.
Hiiiih it dedi, üvey anne işte :63:
Benim yavrum da kokmaz, çiğ beslenmeye ben geçtim ama o geçmedi, mecbur bıraktık.
Benden pahalı besleniyor edepsiz. :KK53:

Hiiiih it dedi, üvey anne işte :63:
Benim yavrum da kokmaz, çiğ beslenmeye ben geçtim ama o geçmedi, mecbur bıraktık.
Benden pahalı besleniyor edepsiz. :KK53:
İt tabii:KK53:

Çiğ beslenmeye ilk geçtiğimizde bilemediler nasıl yiyeceklerini. Vicdanım sızladı resmen, köpekliklerinden bu kadar mı uzaklaştırdım diye. Şimdi maşallah kolum kadar kemiği kıtır kıtır götürüyorlar:kk77:

İt tabii:KK53:

Çiğ beslenmeye ilk geçtiğimizde bilemediler nasıl yiyeceklerini. Vicdanım sızladı resmen, köpekliklerinden bu kadar mı uzaklaştırdım diye. Şimdi maşallah kolum kadar kemiği kıtır kıtır götürüyorlar:kk77:
Benimki patisi kirlenir diye ellemedi bile :D :D :D

jako papağanı olabilir
o genelde evde özgür takılıyor

ama bence kediiiii :)
benim de bir kedim var
benimki uzun tüylü
ama kısa tüylü bir kedi alırsan çok tüy sorunu da olmaz
zaten çok temiz hayvanlar
bizimki asla mutfağa girmiyor. gece de yatakta ayakucumuzda yatıyor.
o bizim prensesimizzzz :)

Pro Plan olduğu içindir bu sıkıntı zaten. HoppaBen de zamanında aldım, uzun bir süre, ona verdiğiniz paraya yazık günah inanın. N&D deneyin, Taste of Wild deneyin, hiç yemek istemezse BARF'a geçin ama ne olur Pro Plan yedirmeyin.
Ben 2 tane pekingese bakiyorum n&d acana proplanin tum mamalari vs vs her ay yeni mama yedirdim ki pekingeseler zaten fazla secici en buyuk sikintisi bu pekingese besleyenlerin en son zorla proplan yedi bide riyal caninin exigent yiyorlar keske acana yeseler de tum varligimi doksem onlerine :)

Ben 2 tane pekingese bakiyorum n&d acana proplanin tum mamalari vs vs her ay yeni mama yedirdim ki pekingeseler zaten fazla secici en buyuk sikintisi bu pekingese besleyenlerin en son zorla proplan yedi bide riyal caninin exigent yiyorlar keske acana yeseler de tum varligimi doksem onlerine :)
Şöyle bir şey var, 1 gün yemez, 2 gün yemez ama en sonunda açlıkla yiyecek.
Benim dana yemiyor olsa, yiyor diye sağlıksız mama koymam önüne. Aç kalır 1-2 gün ama sonra sağlıklıya geçmiş olur. Zaten ölüm orucuna girecek değil :)

Şöyle bir şey var, 1 gün yemez, 2 gün yemez ama en sonunda açlıkla yiyecek.
Benim dana yemiyor olsa, yiyor diye sağlıksız mama koymam önüne. Aç kalır 1-2 gün ama sonra sağlıklıya geçmiş olur. Zaten ölüm orucuna girecek değil :)
Aman aman allah bi inatci insan bide hayvan sokmasin hayatina :D 3 gun sadece suyla yasadi 3. Gece veterinere gittik kizim serum ben azar yedik :D aldigim adam oyle beslemis sutten kesilmeye baslayinca simdi yeni yeni elden 3-5 tane yiyo :) mamayi nelerle karistirdik yemegi yedi mamayi yemedi domuz :D

Merhaba, evin diğer üyeleri evde hayvan istemiyorsa, bu işi ertelemeniz en doğrusu , kendi evinize çıkınca istediğiniz evcil hayvanı alın, yoksa bir sebeple (tüy, koku, ses çıkardı, eşya kırdı, aman mikrop kaparız, salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır vb bitmeyen bahaneler) o hayvan evden gönderilir bence. Kedimi sahipleneli 3 yıl oldu, hala bana at sokağa diyenler oluyor, tabi kendi evim olduğu için konuşmaktan öteye gitmiyorlar.

Back
X