- Emoji Skoru
- 30
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi gonluyorgun
6 yaşında oğlum var kızlar. Çocukluğum da pek çok travma var ama uzatmadan yazmaya çalışacagım. Kendime ait bir odam hiç olmadı, odayı geçtim anne babam ev bizim sen karışamazsın, sus diyerek büyüttü bizi. Bende oğluma doğduğundan beri sen bir bireysin diye telkinler verdim. Allah da imkan verdi ona ait odası bebeklikten itibaren vardı. Bende eşim de odasına girerken izin alarak girmeye , onun da bizim odamıza girerken aynı şekilde yapmasına teşvik ettik. Şimdi çocuk çok net benim odam ben yapabilirim temizliği de toplamayı da düzeni de diye yeri geliyor bana da izin vermiyor
ben rahatsız değilim bu durumdan açıkcası
ama geçen gün annemin odasında namaz kılmasına , babamın da yatağında uyumasına izin vermedi ama benim odam burası dedi. Onlar da bana kızıyor bacak kadar çocuk sen öğrettin, ne demek namaza izin vermemek. Hepimizin evi falan diyorlar. Eşim de anaanne dedesine de mi izin vermiyor diye bana kızıyor. Bende onun özel alanı ama bizim yatak odamız gibi sonuç olarak diyorum. Ayrıca başka müsait odalar da var orayı kullanabilir benim ailem yA da başka misafirler neden çocuga müdahale edeyim diyorum. Şimdiye kadar öğrettiğimle ters düşecek yapma demek. Eşim de ama şok sert oğlan diyo, ama çok küçük üslubu ben bile bazen ayarlayamıyoeum öğrenecek diyorum. Hem tecrübeli annelerden hemde çocuk eğitimiyle alakalı kişilerden yorum almak isterim
teşekkür eder iyi günler dilerim