Benimde bi kedi kızım var, köpek çok istediysem de iş yoğunluğumdan ihtiyaçlarını tam karşılayamayacağımı düşünüp vazgeçtim. Zaten kedilerle büyümüştüm, yine bir kediye düştüm :) Kedi bakmak istiyorsanız hakikaten tüymüş, kakası kötü kokuyomuş, veteriner masafı çokmuş falan çok takmamanız gerekiyor. Tüy konusunda ne yaparsanız yapın döker, hele ki mevsim geçişlerinde uçuşurlar evde. Kumunu her tuvalete girdiğinde her yere savurur sanki kakası çok değerli iyice saklayana kadar eşelenir, heryeri de kum yapar. Koltukları tırmalar perdeleri tırmalar hele de yavruysa zaten kaçış yoktur. Eğer yaramazsa çekmeceleri karıştırabilir mesela, size kızdığında sütyenlerinizi, iç çamaşırlarınızı daire kapısı önünde bulma ihtimaliniz var (benimki yapıyor hakkaten manyak biraz). Ama size alışınca bir gelir kucağınıza mırıl mırıl öptürür, gözünüzün içine bakar böyle sevgi dolu. Aşk yaşarsınız resmen eşiniz kıskanabilir. Böyle birşey işte. Ama hakikaten ortalama 15 yıl hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde tüm bu sayılanları göze alamıyorsanız hiç almayın. Yok sevdim mi tam severim, bırakmam diyebiliyorsanız da hiç durmayın hemen kapıverin bi yavru :)