Evcil Hayvanlı Evler İçin Temizlik Önerileri

kediannesi16

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2025
121
341
18
28
Herkese merhaba, bir konuda fikir almak istiyorum hanımlar. 3 kedim var, düzenli olarak kaba ve detaylı temizliğimi yaparım fakat şu anda bulunduğum evin küçük ve eski olmasından da kaynaklı olarak kedilerimden dolayı eve koku sindiğini düşünüyorum. Kedi tuvaletini banyoya koyamıyorum banyo küçük olduğundan. Bütün gün de evde kimse olmadığından pencereleri sürekli açık bırakma imkanım da olmuyor bu sebeple yeterli havalandırmayı yapamadığımı düşünüyorum. Bu durumda hava temizleyici işe yarayabilir mi, kullanıp faydasını gören var mı? Veya detaylı temizlikte duvarlara kadar sirkeli sularla silmeyi düşünüyorum, etkisi olur mu? Ayriyeten farklı bir önerisi olan varsa sevinirim.

Kediler kısır mı? Kısır değilse koku olur. Camlarınızda sineklik yoksa mutlaka taktırın ve evi havalandırın. Ayrıca kullandığınız kumun markası da etken olabilir. Bazı kumlar daha çok koku yapıyor.

Hava temizleyici bence her evde olmalı ama pencerelere bir çözüm bulup yarımda olsa açık bırakmalısınız eve temiz hava girmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…