düşüncen çok yanlış sadece sana tavsiyem veterinerlerle arada bir sohbet et bu işin pirleri ile dudakların uçuklar buna emin ol. ben 20 senedir evimde hayvan besliyorum.350tl dediğim köpeğimi petshoptan aldım 1 ay hayvan hastanesinde kaldı masrafımı istemiş olsam hiç kimse kolay kolay altından kalkamaz bir aşısı 350ytl ye yapıldı petshop hastalığı vardı ölüme terkedilmişti buyur araştır benim ne kadar haklı olduğumu sen kulaklarınla duy.Arkadaşım bu ne saçma düşünce.
Para verenlermi kıymet veriyor. Sokaktan bir yavruya yuva verip kurtaranlar ozaman hayvan sever değil mi?
350 lira çok mu büyük bir meblağda "Ayyy buna okadar para verdik atamayız sokağamı " diyecekler. Asıl önemli olan para değil sizsiniz. Önünüze gelene vermeyeceksiniz ozaman köpeği"nizi". Çok emin olacaksınız hatta tanımadığınız birine vermeyin. İnsan denen 2 ayaklı canlılar bir plazma tvye 6-7 milyar veripte modası geçmiş diye çöpe atıyor bu mu kıymet bilmek?
birde yazmışşsın 350tl yüksek meblağ toksoplazma aşısına kadar yapılan aşıların meblağlarını hele bir topla hiç köpek beslemediğin her halinden belli sadece konuşuyorsun.sadece bir maması 150tl
Son düzenleme: