Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babynest mi?
Tutumluanne diye bir site var ikinci el ürünler satılıyor. Normalinden yarı fiyatına veya daha ucuz gayet temiz hatta kullanılmamış şeyler var ben oradan alacağım siz de bakabilirsniz. Dediğiniz gibi uzun süre kullanılamayacağı için çok para vermek mantıklı değil.Çok fazla kullmılmıyor pahalı bişey almayın diyorlar karar veremedim bende
Ben tiny love almıştım, şimdiki aklım olsa ikinci el alırdım. Kullandık ama az kullandık tertemiz ikinci elleri var. Birsürü para verdik. Bebeğine göre değişiyor bizimki çok hareketliydi yatmayı oturmayı hiç sevmezdi ama kuzenleriminkiler bayılıyor koyunca çok güzel oyalanıyor. Bebeğe göre değişiyor yani.Tiny love 3 in 1 almayı düşünüyorum ben. Kullanan var mı acaba?
Aynen ben de bu yüzden ikinci el bakıyorum zaten :)Ben tiny love almıştım, şimdiki aklım olsa ikinci el alırdım. Kullandık ama az kullandık tertemiz ikinci elleri var. Birsürü para verdik. Bebeğine göre değişiyor bizimki çok hareketliydi yatmayı oturmayı hiç sevmezdi ama kuzenleriminkiler bayılıyor koyunca çok güzel oyalanıyor. Bebeğe göre değişiyor yani.