Evde artık kafayı yemek üzereyim:((

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Kızlar okul biteli iki ay oldu kendi bölümümü geçtim hiç bi türlü iş yok evde dura dura hiçbişey yapmadan artık kafayı yiyebilirim herkesden herşeyden o kadar çok soğudum ki çok kötüyüm

Bilgisayar proğramcılığını ama boşa okumuşum çok pişmanım

Son düzenleme:
neden iş bulamadın? hem daha 2 ay olmuş mezun olalı ama hangi üniyi bitirdin acaba

Selçuk üniversitesi(konya)bide konya gibi bi yerde proğramcılık yapan çok kişi yok hele kızlara hiç yok bu meslek daha çok ankara ist.gibi yerlerde yaygın

Selçuk üniversitesi(konya)bide konya gibi bi yerde proğramcılık yapan çok kişi yok hele kızlara hiç yok bu meslek daha çok ankara ist.gibi yerlerde yaygın

anladım evli değilsin sanırım.staj yapma gibi imkanın olmadı mı okurken?

anladım evli değilsin sanırım.staj yapma gibi imkanın olmadı mı okurken?

evet değili canım stajj imkanım oldu ama dediğim gibi proğramcı pek olmadığı için stajıda bölümümle alakasız yerlerde yaptım sigorta şirketi muhasebeci yanı felan

evet değili canım stajj imkanım oldu ama dediğim gibi proğramcı pek olmadığı için stajıda bölümümle alakasız yerlerde yaptım sigorta şirketi muhasebeci yanı felan

zor bir durum ne diyeceğimi bilemedim.başka illere gitme şansınız da yok herhalde.şimdilik başka işler arayabilirsiniz.ya da dil öğrenin en azından.

zor bir durum ne diyeceğimi bilemedim.başka illere gitme şansınız da yok herhalde.şimdilik başka işler arayabilirsiniz.ya da dil öğrenin en azından.

evet canım yok zaten kendi bölümüm le ilgili aramıyorum bilgisayar la ilgili olan heryere başvuru yaptım proğramcılıkda takılı kalmadım tek

çalışmadıgınız için mi sıkılıyorsunuz?
yoksa dışarı çıkmadığnız için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…