EVDE BIRAKTIĞIM 3 5 ÇEYREK

booksmoney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
1.070
1.562
133
Derdim aynen başlıkta yazdığım gibi. Altınları normalde evde tutan biri değilim ama altın takacağımız birisi olur ya da çok çok acil bir şey olur diye evde 3 5 tane çeyrek bıraktım. Ama eşim ne zaman başı sıkışsa şu altınlardan 1 tane bana ver yerine koyarım sonra diyor. Ama ben biliyorum ki yerine koyulmayacak. Ne yapacaksan maaşı bekle diyorum hayır olmazmış. Bıktım artık resmen. Bir defa verirsem eminim ki sonu da gelmeyecek her seferinde alışkanlık haline getirecek. Kasımda nikah var oraya bi çeyrek takıcam onun dışında diğerlerini bozdurmayı düşünüyorum hesabıma atıcam sanırım, bıktım artık gerçekten.
Hesabımdaki altınlara karışamıyor evde bıraktıklarıma bir türlü huzur vermedi.

Var olani harcamayin ztn, taki kuyumcudan alirsiniz.
Yada bankanin altin gununde hesaba atin ama vergi vs var
Aklima deli deli sorular geldi senede kac kisiye ceyrek takilirki hic gerek yok
Gr candir hatta artik 0.5 gr a kadar yolu var

Acil bir şey olduğunda bankadaki altını kullanmak evdeki altını paraya çevirmekten daha kolay değil mi zaten? Yani kimse öyle aniden nikah da kıymıyor sonuçta. Kasım'da takacağınızı ayırın, geri kalanı aynen bankaya.

3-5 altını kendinize günlük bir takı edinin bileklik kolye vs..
Bir kumbaraya da acil durum için para atın düğün bebek va olursa oradaki parayı çeyrek yaparsınız

Herseyi her aldigini kocaya anlatmayi hic anlamiuorum. Her kadonin kenarda kocanin bilmedigi uc bes kurus parasi olmaki yahu
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Maaşından nereye ne kadar harcadığını birebir sorup hesabını tutmuyorsa eşler sonradan sorun olmayacaksa habersiz birikim yapılmasının kadın için faydalı olduğunu düşünüyorum.

Ayy ne biçim koca. Erkek dediğin öyle der mi benim annem babam 24 senelik evli asla annemin 1 tlsini almadı istemedi babam işsiz kaldı bi zamanlar birikiminden harcadı annem ona vermek istedi o almadı iyi ki böyle bir ailem var

Bugündür bunu düşünüyordum damdan Allah senden razi olsun.

Birdenbire aklıma takıldı. Kk da hayatımda duyduğum en saçma iki şeyi bu ay duydum. Neydi onlar diye düşünüyordum.

Birincisi "boşanalım tekrar evlenelim,bu kez birbirimizi tanıyarak evleneceğimiz icin daha güzel olur" diyen koca ve bunu mantıklı bulan kadın .

Ikincisi neydi diye düşünüyordum ki senin mesajini okudum. Tektaş pırlanta satarak kv ile kp ye yemek yapan konu.

Ikisi de saçmalıkta ölümüne kapışır

Insallah bi daha unutmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…