- 18 Ocak 2021
- 19
- 52
- 3
- 39
- Konu Sahibi Berilnehir
-
6 saat bu kadın evde napıyo peki bence yerine yenisini bulunArkadaşlar herkese merhaba. Kimseden akil alamadığım birde tanımadığım insanlara denizayımda objektif yorum alayım dediğim bir konu var.
Evimizde 6 aydır çalışan bir yardımcı var ben gündüz çok yoğun çalıştığımdan eve geldiğimde resmen bitmiş oluyorum. Birde küçük bebeğim var onu her gün anneme birikiyorum ona yardımcımız bakmiyor.oglen 11_12 gibi gelip aksam 18_19 gibi gitmesi yönünde anlastik.malum andemi olduğundan is çıkışı çok kalabalığa kalmasın diye bu ara 5 de çık dedim.
Ama her gün gelmesine rağmen hiç bir şey düzene girmedi. Yemek yapılacak mesela yalandan en kolay neyse o yapiliyor.bi gün temizlik yapacaksa ertesi gün ütü yapıyor süpürge bile .pazara gidersin diye konuşmuştum ya msj atiyor şu eksik sipariş verirmişsiniz diye yada en yakın marketten aliyor ki porsumuş oluyor her şey.
Esimde haliyle kızıyor para veriyorsak istediklerini söyle senin yüzün yumuşak diyor.
Kurutma makinesinin içindeki tüyleri 2 kurutmada bir temizlememiz gerekiyor diye belirtmeme rağmen haftalarca kaldığı oluyor.En son ben temizliyorum makina bozulmasın diye.
Ütünün kireç haznesi deseniz yine öyle. Çocuğun çamaşırında yemek lekesi çıkmamışsa öylece ütüleyip dolabına kaldırıyor.
Sabah 5 de kalkıp 6 da yola çıkıyorum aksamda 7 yi buluyor eve gelmem.O saatten sonrada eşim söylenmesin diye resmen kadının arkasını topluyorum kalbini kırmak istemiyorum ama ben tükeniyorum.Bi akıl verin ben ne yapayım.
Arkadaşlar herkese merhaba. Kimseden akil alamadığım birde tanımadığım insanlara denizayımda objektif yorum alayım dediğim bir konu var.
Evimizde 6 aydır çalışan bir yardımcı var ben gündüz çok yoğun çalıştığımdan eve geldiğimde resmen bitmiş oluyorum. Birde küçük bebeğim var onu her gün anneme birikiyorum ona yardımcımız bakmiyor.oglen 11_12 gibi gelip aksam 18_19 gibi gitmesi yönünde anlastik.malum andemi olduğundan is çıkışı çok kalabalığa kalmasın diye bu ara 5 de çık dedim.
Ama her gün gelmesine rağmen hiç bir şey düzene girmedi. Yemek yapılacak mesela yalandan en kolay neyse o yapiliyor.bi gün temizlik yapacaksa ertesi gün ütü yapıyor süpürge bile .pazara gidersin diye konuşmuştum ya msj atiyor şu eksik sipariş verirmişsiniz diye yada en yakın marketten aliyor ki porsumuş oluyor her şey.
Esimde haliyle kızıyor para veriyorsak istediklerini söyle senin yüzün yumuşak diyor.
Kurutma makinesinin içindeki tüyleri 2 kurutmada bir temizlememiz gerekiyor diye belirtmeme rağmen haftalarca kaldığı oluyor.En son ben temizliyorum makina bozulmasın diye.
Ütünün kireç haznesi deseniz yine öyle. Çocuğun çamaşırında yemek lekesi çıkmamışsa öylece ütüleyip dolabına kaldırıyor.
Sabah 5 de kalkıp 6 da yola çıkıyorum aksamda 7 yi buluyor eve gelmem.O saatten sonrada eşim söylenmesin diye resmen kadının arkasını topluyorum kalbini kırmak istemiyorum ama ben tükeniyorum.Bi akıl verin ben ne yapayım.
Bende onu merak ediyorum artık acaba kameramı taksam diye bile düşünüyorum. Zaten aksam topu topu kaç saat evde oluyoruz aman aman kirlenmiyor bile ortalık. Bulaşık makinasını bile boşatmadan gidiyor. pandemi dönemi iştende çıkaramıyorum.Ki çıkarsam da kimi bulacağım hemen. Önceden hiç değilse istediğim gibi yapabildiğimi yapıyordum. Dün eşim dedi ki zaten haftada 5 gün geliyor ondada dışardan yesek daha ucuza gelir dedi. Haklı adam. Sgk sı falan derken 3500 liraya mal oluyor bana ortada da bişey yok.6 saat bu kadın evde napıyo peki bence yerine yenisini bulun
gereksiz iyi niyetli davranıyorum bende farkındayım ama kırar mıyım acaba yada ne bileyim öyle hiç emir veremem zaten.İş yerinde de altımda çalışan arkadaşlardan daha çok çalışıyorum ne olacak sonum bilmiyorumyenisini bulun artık sizinle devam edemeyeceğiz diyin yol verin.. neden bu kadar dert ediyorsunuz ki memnun olmadığınızı söyleyin olsun bitsin..
Bu işlerin hepsini ayrıntılı olarak anlatın burada yazdığınız gibi. Buna güveniyorsanız tekrar güvenilir birini bulmak zor.Arkadaşlar herkese merhaba. Kimseden akil alamadığım birde tanımadığım insanlara denizayımda objektif yorum alayım dediğim bir konu var.
Valla parana yazık canım o zaman iyice al karşına konuş işini hakkıyla yapsınBende onu merak ediyorum artık acaba kameramı taksam diye bile düşünüyorum. Zaten aksam topu topu kaç saat evde oluyoruz aman aman kirlenmiyor bile ortalık. Bulaşık makinasını bile boşatmadan gidiyor. pandemi dönemi iştende çıkaramıyorum.Ki çıkarsam da kimi bulacağım hemen. Önceden hiç değilse istediğim gibi yapabildiğimi yapıyordum. Dün eşim dedi ki zaten haftada 5 gün geliyor ondada dışardan yesek daha ucuza gelir dedi. Haklı adam. Sgk sı falan derken 3500 liraya mal oluyor bana ortada da bişey yok.
sormayın aynen öyle evi dip bucak camı kapısı halısı br günde hallediyorum kadın yokken.Hergün sabah evden çıkmadan da 15 dk lavaboları yıkıyordum bi ütü kalıyordu onuda her akşam 15er dakıka yapabildiğimi yapıyordum hiç değilse bu kadar üzülmüyordum şimdi hem üzülüyorum hem gene kendim yapıorumHer gün 5-6 saat sizde kalıyorsa bence her gün süpür toz al yapmalı. 2 günde bir wcler temizlenmeli. Ne var ki bu işlerde ya. 3 günde bir ütü açsa zaten biter. Ben şu an ücretsiz izindeyim. Eskiden yetişemediğim bütün işler çabucak bitiyor evde ne ütülük bekliyor ne toz oluyor. Bi de benim evim yani istemezsem full yatarım kime ne? Kadının işi bu her gün dolu dolu çalışması lazım. Bence yol vermenin zamanı gelmiş.
2 günde bir gelecek birini bulsanız ama hakkıyla yapsa işini inanın daha iyi bile iş çıkar.
emir vermek değil ki bu.. memnun değilsiniz sonucta , siz de para veriyorsunuz bu insana paranızla rezil olmayın..gereksiz iyi niyetli davranıyorum bende farkındayım ama kırar mıyım acaba yada ne bileyim öyle hiç emir veremem zaten.İş yerinde de altımda çalışan arkadaşlardan daha çok çalışıyorum ne olacak sonum bilmiyorum
Olmazsa öyle yapıcam gerekirse istifa etmiş gibi kağıt alayım yoksa yıprandığımla kalıcamVal
Valla parana yazık canım o zaman iyice al karşına konuş işini hakkıyla yapsın
ne yaptığı belli tv izliyordur. .6 saat bu kadın evde napıyo peki bence yerine yenisini bulun
3500 müBende onu merak ediyorum artık acaba kameramı taksam diye bile düşünüyorum. Zaten aksam topu topu kaç saat evde oluyoruz aman aman kirlenmiyor bile ortalık. Bulaşık makinasını bile boşatmadan gidiyor. pandemi dönemi iştende çıkaramıyorum.Ki çıkarsam da kimi bulacağım hemen. Önceden hiç değilse istediğim gibi yapabildiğimi yapıyordum. Dün eşim dedi ki zaten haftada 5 gün geliyor ondada dışardan yesek daha ucuza gelir dedi. Haklı adam. Sgk sı falan derken 3500 liraya mal oluyor bana ortada da bişey yok.
önce güzelce konuşunBende onu merak ediyorum artık acaba kameramı taksam diye bile düşünüyorum. Zaten aksam topu topu kaç saat evde oluyoruz aman aman kirlenmiyor bile ortalık. Bulaşık makinasını bile boşatmadan gidiyor. pandemi dönemi iştende çıkaramıyorum.Ki çıkarsam da kimi bulacağım hemen. Önceden hiç değilse istediğim gibi yapabildiğimi yapıyordum. Dün eşim dedi ki zaten haftada 5 gün geliyor ondada dışardan yesek daha ucuza gelir dedi. Haklı adam. Sgk sı falan derken 3500 liraya mal oluyor bana ortada da bişey yok.
Tamda öyle paramla rezil oluyorum.Bazen Toplantıda oluyoruz msj geliyor domestos vs sipariş verirmisiniz diye:) 5 dk ilerde 10 tane market var halbuki sipariş vermezsem o gün o işler kalıyor.Ay oturup ağlayasım varemir vermek değil ki bu.. memnun değilsiniz sonucta , siz de para veriyorsunuz bu insana paranızla rezil olmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?