Evde calisan yardimci

Cidden buraya yazarken bile tereddüt ettim böyle bir konuda yazılır mı akıl alınır mı diye ama inanın dediğiniz gibi çürüdüm. istifa etsem evde otursam hem sıcak yatağımda yatarım hem cocuguma bakarım.8 de iş başı yaptım düşünün evden kaçta çıktım çocugu anneme bıraktım ettim bi ton yol geldim.

konu sahibi ayni sizin gibi biri olarak bu islerden kacip sirketle anlasmistim.
simdi benim size onerim her sabah buzdolabina is listesi yapip magnetle tutturmaniz.istediginiz yemekleri yazmaniz .bu sartlarda muhtelemen tv falan izleyerek gunu dolduruyor cunku

Yakında evi kirletiyorsunuz işim hiç bitmiyor diye söylenmeye başlarsa hiç şaşırmayın, koyduğunuz kurallara uymayacaksa, arkasını toplayacaksanız neden para ödüyorsunız, ya bu deveyi güdecek, ya da güden birini bulacaksınız. Parayla rezil olmak böyle bişey işte. Yardımcı çağırmıyorum şu dönem, evden çalışıyorum, ama pandemi bitsin işe başlayayım düzenli alacağım, en büyük korkum işte bunlar, ya göz yumup olana şükredeceğim, ya da kör topal devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…