Doğuma Hazırlık Evde doğum düşünmek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tersleyen kim ki Allah aşkına saygısızlıklarına,igneleyici cümlelerine karşı seviyelerine inmeden yorum yazmaya çalışıyorum. Hayır hepsi melek sanki benim yavrumu benden daha çok düşünüyorMUŞlar gibi! Bir annenin evladı için neler yapabildiğini yok sayar gibi hepsi.
Ebeniz kim çok mrk ettim

Yine bu sitede okumuştum ebe cavidan diye bir kadın ile biri evde doğurmaya çalışıyordu zor hastaneye yetiştiler doğum sırasında kadını şikayet edecekti. Eğer akıl tutulması yaşamıyorsanız 21. Yüzyılda hastanede doğum yaparsınız

Burası avrupanın bi ülkesi değil malesef,ben de hollanda daki doğumalrı izleyip duruyordum ama malesef bizde gerçekler öle değil,cesaret edememiştm zaten ev doğumuna son anda evde kalmayı rahat olduğu için ve gaza getirildiğim için seçtim,mesela bizdeki ebeler okadar yeterli değil,sizin o en iyi dediğiniz ebeyi tahmin ediyorum,o ve onun gibiler size bişi olursa asla sorumluluk almayacaklar eminim,bu işin bi sözleşmeside yok,şunu sölüyolar ki aylardr bu işlerle uğraşıyorum,evde doğum yasak değil ee ben zaten sağlık kabinine bağlı çalışmıyorum yasal sorumluluğum yok,sadece kendilerini düşünüyorlar,bişi oldugunda size olan olcak,bebeğinizin kimsenin umrunda olmayacak emin olun,instagramda bu işi açıkça yapan en ünlü ebelerden biriydi benimki de ama gidip bebeğe bakarmsn dediğim de banane dedi,başka ünlü bir ebe kanamsı durmayan bi kadını hastaneye bırakıp kaçmş,öle çok olay varki su üstüne çıkmayan keşke devlet bu konuya bi el atsa,bunlar bu kadar rahat bu işleri yapamasa,sizi çok iyi anlyrm ama burası hollanda değil burda evde doğumu devlet desteklemiyor ordaki ebeler burdaki gibi değil
Yok kardeşim bunu bizim ülkemizdekilere anlatamazsın bastan aşağı cahil ilan ediyorlar seni, çocuk katili ilan ediyorlar,belki bir cani... şu yorumları Bi oku seviyelerini anlarsın zaten. Oturup Bi araştırma yapmayan insanlar çoğu. Ne diyim ki umarım evde doğumlar bakış devlet tarafından da desteklenir halde açılır

Evde doğum denedim sölüyorum size anlatıyorum lütfen benim gibi pişmanlık yaşamayın diye,son anda olabilecek hiçbir şeyi ön göremiyor ebeler,mesela kendi olayımı sölüyorum,bebeğin suyu en başta temizdi,kese patladı su temiz bebek kaka yapmadı,ama sonra beklerken bebek kaka yapmış ben ıkınırken yada yolda,şansıma yutmamştı ama yutsa direk yoğun bakıma gidecekti,ama ebe bu bekleme yani ıkınmayı uzun tutunca bebeğin sterse girip kaka yapacagını ön göremedi,boynunda kordon varmış,baş seviyesi saatlerce aşağı inmedi,bunu anlamadı ön görmedi,kalp atışı elindeki tek veri,iyi diye beni ıkındırp durdu ama bebek o ıkınmalarda yorulduğu için mahvolmuştu,yorgundu stersten ayağını içine çekiyrdu,ve bana neden diye sordugumda sen istedin diyip sıyrıldı,halbuki en başta bizi sürükleyen oydu,bırakın siz o instagramdaki o ebe tayfasını birçoğunu n net yüzünü yakınan bu süreçte gördüm,siz evde doğum konforu sağlayacak hastane ve doktor bulun,çok derin yırtıklarım oldu ebe onları bile dikemz evde,bir sürü risk var,evet bunlar olmassa evde doğum sorunsz olursa çok güzel ama ya olmazsa o hastane yolu insanı mahvdeyr o kaos rezillik,gerçktn degmz
Bunları mutlaka değerlendirmeye alicam teşekkür ederim. Ama özelden de sormak istediklerim var size.

bu mu gerekçeniz? bu mu bebeginizi düşündüğünüz için evde dogum yapma sebebiniz? siz ya da ebeniz mi anlayacaksınız sarılık oldugunu evde? bebekte herhangi bir sıkıntı varsa hemen teşhis koyacaksınız, bravo valla
bunun dogumla da bir alakası yok üstelik, dogum sonrası süreç. evde dogum yapsanız da yaşayabileceğiniz bir durum. yani Allah korusun bebek kanalda tıkansa oksijensiz kalsa ebeniz nasıl müdahale edecek buna bir açıklamanız varmı?
Yanlış anladınız. Hanfendinin yaptığı kıyasla aynı kıyası yaptım . Yani bu demek oluyor ki başkalarının doğum hikayeleri kendilerine özeldir. Her kadın kendi hikayesini yaşar.

Hem konu sahibesi hem de yorumcular için yazıyorum Beğen butonu oyuncak değil, intikam almak için, gıcık etmek için, kısas için Beğenmedim’e basılmaz.
Bu uyarıyı tekrarlayayım, rica ediyorum beğenmedim butonunu karşılıklı intikam için kullanmayın, butonu amacı dışında kullanırsanız müdahale edilir bilginize.

Back
X