Evde doğum denedim sölüyorum size anlatıyorum lütfen benim gibi pişmanlık yaşamayın diye,son anda olabilecek hiçbir şeyi ön göremiyor ebeler,mesela kendi olayımı sölüyorum,bebeğin suyu en başta temizdi,kese patladı su temiz bebek kaka yapmadı,ama sonra beklerken bebek kaka yapmış ben ıkınırken yada yolda,şansıma yutmamştı ama yutsa direk yoğun bakıma gidecekti,ama ebe bu bekleme yani ıkınmayı uzun tutunca bebeğin sterse girip kaka yapacagını ön göremedi,boynunda kordon varmış,baş seviyesi saatlerce aşağı inmedi,bunu anlamadı ön görmedi,kalp atışı elindeki tek veri,iyi diye beni ıkındırp durdu ama bebek o ıkınmalarda yorulduğu için mahvolmuştu,yorgundu stersten ayağını içine çekiyrdu,ve bana neden diye sordugumda sen istedin diyip sıyrıldı,halbuki en başta bizi sürükleyen oydu,bırakın siz o instagramdaki o ebe tayfasını birçoğunu n net yüzünü yakınan bu süreçte gördüm,siz evde doğum konforu sağlayacak hastane ve doktor bulun,çok derin yırtıklarım oldu ebe onları bile dikemz evde,bir sürü risk var,evet bunlar olmassa evde doğum sorunsz olursa çok güzel ama ya olmazsa o hastane yolu insanı mahvdeyr o kaos rezillik,gerçktn degmz