Eşimin babası vefat ettikten 4 gün sonra bana yanaşması

Kadının babası ölmüş olsaydı ve kocası ondan cinsellik bekleseydi burda kocaya edilmedik hakaret kalmazdı
Bu durumun da bir farklı yok yani babanız ölmüş orası yas evi bende eşimden soğurdum galiba
İyide adamın babası ölmüş adam istemiş cinselliği sizin verdiğiniz örnekle ne alakası var ? Kimse yasta olan hüznü olan birine cinsellik yaşa benle diye baskı kurmamış adamın kendi acısı kendi yaşama biçimi.

Öncelikle sizden yardım birazda akıl almak için soruyorum . Kayınpederimi 4 gün önce kaybettik eşim haliyle ağladı falan neyse dün ben evde oturuyorum eşim geldi açtım kapıyı elinde alkol şişesi vardı tekelden almış biseyler ( normalde de alkol alan birisi ) benim çenem durmadı bak içme ayıp olur daha baban yeni rahmetli oldu haftası çıkmadı dedim dinlemedi içti neyse ( alkolü pis değildir 2 tane bira içti zaten ) bana yanasmaya çalıştı cinsellik istiyor bende çocuğu bahane edip gitmedim ... Ve ben dün eşime karşı birden içim soğudu sanki uzaklastim ondan yani babası rahmetli olmuş aklına o iş nasıl geliyor anlamış değilim . Tamam bende dini görevlerimi tam yapmıyorum ama en azından 4 gündür evde kızıma bile TV ses actirmadim ayıp olur diye . Şimdi size soruyorum benmi anormalim yoksa esimmi normal . Eğer sorun bende ise kendime çeki düzen vermek isterim .. teşekkürler simdiden
Herkesin acısını yaşama şekli farklı ,eşinin babasıyla arası nasıldı belki de gerçeklerden kaciriyordur ayıp olur diye kocanizdan niye soguyorsunuz ki ? Kimse saçınızı acip duş alıp almadiginiza bakmayacak. Aynısı Allah korusun sizin basiniza geldiğinde eşiniz böyle bir taleple gelir o zaman haklısınız .

Büyük acılardan sonra verilen tepkiler kınamayın yadirgamayin ANNEMI KAYBETTİM ani ölümdü şok içinde idim 1 hafta ağlamadım idrak etmem zor oldu Defnettigimiz gün evi temizleme derdine düştüm annem ölmemiş gibiydim gecesi eşime sirnastim sonradan idrak ediyorsun

Kadının babası ölmüş olsaydı ve kocası ondan cinsellik bekleseydi burda kocaya edilmedik hakaret kalmazdı
Bu durumun da bir farklı yok yani babanız ölmüş orası yas evi bende eşimden soğurdum galiba
Demek istediğim şey bu ama konuyu farklı yere çektiler annesi kız kardeşleri günlük acile kaldırıyorlar ev ana baba günü yani böyle durumda tekele gidip alkol alması evde içmesi sonra cinsellik istemesi bana tuhaf geldi . Babasıyla 1 saniye bile ayrı durmazlardi . Gene tepki cekicek bı laf edicem ama babasına böyle olanın kimseye acımasi olmaz bana bişey olsa ertesi gün kimle evlensem diye düşünür demekki

Ya bakın tepki çekiyorum ama ben yobaz bı insan değilim fakat insan bı düşünüyor yani çok düşkün olduğu babasına böyle tepki veren adam Allah korusun bana bişey olsa bı saat bile durmaz ben biraz derin düşünüyorum galiba
Sen öldükten sonra ne yapıyorsa yapsın ölmüş gitmişsin dünyayla işin mi kalacak ?

Çok sevdiğim beni büyüttü diyebileceğim bir aile büyüğümü kaybettim. Uzun yıllar öldü ölecek diye beklenirken öldü, üzülmem hatta kurtuldu diye buruk hisseder ama acıları bitti diye onun adına sevinirim zannediyordum. İlk iki gün ful ağladım üçüncü ve dördüncü gün kendi şehrime döndüm ve dışarda eşimle epey vakit geçirdim hatta bir ara unuttum. Altıncı gün tekrar ağladım. Aradan bir ay geçti iki gün boyunca evden çıkmadan yine ağladım. Aradan bir sene geçti normal hayatımda öyle bir kayıp yokmuş gibi yaşıyorum arada bir gün geliyor zırıl zırıl akşama kadar ağlıyorum.

Yaşamadığınız acının nasıl çekilmesi gerektiğini siz belirleyemezsiniz. Bir gün normale döner bir gün cehennemi yaşarsınız. Hele bu baba gibi çekirdek aileden biriyse daha karmaşık yaşanır. Eşinizi yargılamaktan vazgeçin.

İyide adamın babası ölmüş adam istemiş cinselliği sizin verdiğiniz örnekle ne alakası var ? Kimse yasta olan hüznü olan birine cinsellik yaşa benle diye baskı kurmamış adamın kendi acısı kendi yaşama biçimi.
Konu sahibinşn de kayınbabası ölen ben kendi babam gibi üzülürdüm mesela o evde bi yas var aile bireyi ölmüş yarın çocuğu ölse de cinsellik isteyecek bir sapık gibi geldi bana adam

Ne alaka. Ben uzgunken moralim bozukken de esimle sevismek istiyorum illa azmanlikla alakali degil iyi geliyor ve rahatlatiyor beni.
Sizin babaniz vefat etseydi ve esiniz isteseydi o zaman gayet farkli olurdu ama vefat eden baba esinizin yani istoyorsa o sekilde rahatlayacak olabilir.
Insan esinden bunun icin sogur mu ya 🙄 Sizin gibi anlayissiz, dar pencereden bakan bir eşim olsa kafayi yerdim herhalde.

Demek istediğim şey bu ama konuyu farklı yere çektiler annesi kız kardeşleri günlük acile kaldırıyorlar ev ana baba günü yani böyle durumda tekele gidip alkol alması evde içmesi sonra cinsellik istemesi bana tuhaf geldi . Babasıyla 1 saniye bile ayrı durmazlardi . Gene tepki cekicek bı laf edicem ama babasına böyle olanın kimseye acımasi olmaz bana bişey olsa ertesi gün kimle evlensem diye düşünür demekki
Ay dil döksekte faydasız sen yaşamadan anlamayacaksın belli ki. İyi adamın senin ölümünün akşamına evlenmesinden bu kadar korkuyorsan yanlış adamla evlenmişsin demektir babasının kırkı çıkmadan boşa gitsin.

En acı gününde dahi sizi arzulayıp sevişmek istemiş, belli ki bu şekilde hafifleyeceğini düşünmüş. Erkekler kadınlar gibi duygusal bakamıyor olaya ama ben kadın olarak dedemin vefatının 2. Gününde eşimi arzulamıştım. Acı günümde sevişmek istediğim için gözüm dışarda mı oluyor benim şuan ?
Aynı şekilde eşim de annesinin kanser hastası olduğunu öğrendiğinde sevişmek istemişti. İnsanlar kafalarında biriken düşünceleri atmak için de sevişmek ister; sadece mutlu anlarda sevişilmez.
Yapmanız gereken eşinize destek olmak. Bırakın bu tabuları, adamı eleştirmeyi. Acısını yaşamasına yardımcı olun; sevişerek dahi olsa.

Ya bakın tepki çekiyorum ama ben yobaz bı insan değilim fakat insan bı düşünüyor yani çok düşkün olduğu babasına böyle tepki veren adam Allah korusun bana bişey olsa bı saat bile durmaz ben biraz derin düşünüyorum galiba
Ben de derin düşünürüm anmak bile istemiyorum birinci derece yakınlarıma bir şey olsa cinsel bir şey yapamam.

Bir çok kişi yazmış halen aynı yerdesiniz.
Herkesin acıyı karşılama, onunla baş etme yöntemi farklıdır, annesi ve kardeşleri her gün acillik oluyorlar diye
daha fazla mı acı çekiyorlar üzülüyorlar yani söyledikleriniz bu kapıya çıkıyor, sizce mümkün olabilir mi böyle bir şey.
sürekli babasının ölümüne üzülmediğini takmadığını ima ediyorsunuz da kendini yerden yere vursa adam geri mi gelecek
sükunetle acısını yaşayıp yasını tutuyor işte kendince, diğer türlü yaşasa bu seferde eee babası öldü gitti geride çoluğu çocuğu
var ben varım nasıl kendine getireceğim diyecektiniz, yasına bile karışmanız beni çok düşündürdü açıkçası üzüldüm.
bu arada yaşarken bin bir türlü dertle sıkıntıyla uğraşıp karetta karetta yavrusu gibi hayatta kalma iyi yaşama mutlu olma mücadelesi
verip bir de ben ölünce hemen yeni birini bulur diye düşünmek çok yorucu değil mi ya :) benden sonrası tufan yani ne alaka bulursa bulsun :)

Siz evlisiniz. Adam alkolün etkisiyle gevşeyip aklı kaymış olabilir ki gayet normal sizi arzulaması. Belki de acısını bu şekilde dindirmeye çalışıyor, kafasını zevk aldığı bir şeyler meşgul etmeye çalışıyor. Herkesin acıya tepkisi farklı. Sizin tuhaf bulmanız normal sizin dusuncenize uymamıs olabilir ama bu yüzden eşinizden sogumanız anormal. Soğuyacak bir şey yok.

Herkesin acılar karşısında verdiği tepkiler farklı olabiliyor

Misal bende düşüncesi bile o günün kötü geçmesine sebep olabiliyor

Kayınvalidem babası öldüğünde eşim anlatmıştı bir ay salonun ortasında oturup ağlamış
6 ay sürdü hergün hıçkıra hıçkıra ağlıyordu dedi😔

Annesi vefat ettiğinde bir hafta sonra normal yaşantısına devam etti ki onu da çok severdi
Benim annem de babasını anarken hala ağlar ama anneannem için cenazesinde ağladı ve bitti

Belki ölümden sonra hayat kısa sevmek sevişmek yaşamak lazım diye düşünüyordur🤷‍♀️

Başınız sağ olsun bu arada
Siz ölünce isterse bir saat sonra evlensin ne önemi var ki sizin için

Back
X