Evde dopler alanlar fikir lütfennn

snmsvri

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
24
7
6
33
Merhaba arkadaşlar geçen gün nette rast geldim evde bebeğin kalp atışlarını dinleyebiliryormuşuz alıpta kullanan var mı acaba çok merak ettim bu aleti.

Ben almayı hiç düşünmedim. Çünkü alsan sürekli kullanmak isteyeceksin. Bir kere beceremeyip kalp atışını bulamasan panik olacaksın. Bulsan bu kalp atışı hızı fazla mı az mı... bence rahatlıktan çok stres kaynağı olacaktı. Zaten bir noktadan sonra bebek hareketi hissedilmeye başlanıyor ve endişeler kalp atışından gelişimi normal mi sorusuna kayıyor.

Merhaba arkadaşlar geçen gün nette rast geldim evde bebeğin kalp atışlarını dinleyebiliryormuşuz alıpta kullanan var mı acaba çok merak ettim bu aleti.
Kendimi gordum bu msj da eskiye gittim eşime ultrason alalım eve bakarız demistim alsakta ne anlicaksak cok sik doktora giderdim kalp atisini duymak icin seni cok iyi anliyorum dogumdan sonra doktorum icerde rahat birakmadin disarda rahat birak cocugu demisti canım az kalmış zaten allahın izniyle yakında damar segiriyor gibi hissedersin O zaman gerek kalmaz allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok haklısın bende aynı şeyi düşündüm 1 2 haftaya ufak ufak bişeyler hissetmeye başlarım sanırım biraz lekelenmem.oldu bu hafta endişeleniyorum bide düşüğün var bu bebişten önce birazda ondan bu korkularım. İnşallah sağ salim alırım kucağıma

Senin çok az kalmış doğuma maşallah sağlıkla gelsin inşallah

Ben aldim, kullandim da ama cok sık kullanmanin bebege bir zarari vardi simdi hatirlamiyorum. İsi veriyordu sanki, emin degilim

Ben almadim ama almayi cok sefer dusundum. Hareket hissedilirken de dun daha hareketliydi bugun niye azaldi telasi oluyor cunku. Sadece ona verecegim para ile cocuklara bisey alirim dusuncesi nedeni ile almadim. Bir yanim da surekli rabbine guven o onlari korur kafana takma diye konusuyor. Boyle boyle 26 haftaya geldim. Ama olsa cok kullanirdim kesin :)

Ah bu bebekler sağ salim bi gelseler araştırmaktan helak olduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…