Evde düğümlü ip buldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Safezone59

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2022
17
4
16
28
Merhaba arkadaşlar, buraları pek bilmiyorum o yüzden açacağım konular yasaklıysa şimdiden özür diliyorum. Birkaç ay önce iç çamaşırı çekmecemi temizlerken içinden son derece alakasız, epey eski, üzerinde bir sürü düğüm olan bir ip buldum. Bu ip bir eşofman ipiydi, illa ki herkes böyle bir ip görmüştür. Asla orda görmeyi beklediğim bir şey değildi dolayısıyla şaşırarak biraz da korkarak ürpertiyle ipi yaktım ama tamamen içgüdüsel. Normalde hayatımda malum şeylerle işim olmamıştır, çevremde kimsenin de uğraşmadığına eminim. Ama eşimin çevresi ve ailesine asla güvenmiyorum. Allah’tan korkularını olduğunu düşünmüyorum. Direkt aklıma onlar geldi zaten. Dip not; benim için de çok önemli bir konu, hamile kalamıyorum. Aşırı bir sorunum da yok. Böyle şeylerin varlığına inanıyorum elbette, ama hep dua ederim ve korkmazdım. Din adamlarına inanmıyorum sadece sizlere sorayım dedim. Yanlış bir konu açtıysam tekrar özür dilerim.

Eşinizin tarafına güvenmiyor olabilirsiniz ama kimseyi de suizanda bırakamazsınız.
Böyle şeyler hiç ummadığınız kişiler tarafından da yapılabilir.
Ayrıca normal bi ip de olabilir, anlam yüklemek de saçma…

1. Si malum konulara inanmayın zaten.
2. Si madem eş çevrenize güvenmiyorsunuz niye evlendiniz? Ben güvenmediğim bir ailesi olan adamla niye evleneyim neticede ömür boyu bir şekilde muhatap olmak zorunda olduğum insanlar değil mi?

Ona inanmıyorum buna inanmıyorum.. o zaman niye bunu dert ettin ki kendine? Dua ediyorum dediğine göre dini inancın var. Bi felak nas oku geç.

Eşiniz gördü mü? Bebekle hiçbir alakası yok bu arada öyle olsaydı bebeğiniz olmaması yerine oğullarının sizi boşamasını sağlarlardı,değil mi? ama siz buna inanırsanız herşeyi buna bağlarsınız.

Ayakkabi bagcigi veya bel lastigiyse camasir makinesinde dugumlenmistir, oyle olamaz mi? Gercekten buyu materyali olsa dahi yalanci kandirikci hoca gecinen biri alip sizin KV gibi cahil tiplere verip parasini aliyor, gercekten bir ise yarayacagini dusunuyor musunuz

konudan bağımsız sizin yatak odanız, cekmeceleriniz her gelenin girip bakacağı yerler mi? bi tek ben mi sokmuyorum kimseyi?

Büyü vb içerikli konular yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…