canim konunu okudum bilraz bilgi sahibi oldum senin hakkinda...sen uvey evlatmisin önce bunu merak ettim...birde annemi dinlemedim ve hataya dustum demissin...ve tekrar hataya dusmemek icinde ayri eve cikmak istemiyorsun....fakat ailenden de huzur bulamiyorsun...ben inaniyorum ki bunlarin hepsini atlatacaksin...ins yeni bir ailen olur istedigin gibi bir es bulursun...ailen galiba bu evliligi istemedi ama sen evlendin anladigim kadariyla...aslinda buyuklerimiz bizim goremedigimiz seyleri gorurler bir anne baba cocugunun kotulugunu asla istemez yani iyi bir anne baba....ama hatalardan ders almak önemlidir...hayatta bazi istemedigimiz olaylar oluyorsa bu insanin kendisini gelistirmesi icin bir sebeptir...evliligin ne kadar surdu neden ayrildin...duzelme sansiniz yok mu bosanmak cok kolay eger duzelecek seyler varsa zoru basarmak da önemli birseydir...annen benim tahminim belliki cok uzulmus belki o da cok dolu...cocugunu sevmeyen anne olur mu hic...ilerde anne olunca anlayacaksin bunu...ben sana diger arkadaslar gibi ayri eve cik diye yazamam bunu yazmak buyuk bir sorumsuzluk olur diye dusunuyorum...cunku sen henuz cok gencsin...ve belliki hata yapabilecek durumdasin...daha dogrusu etraf yilan ve ciyanlarla dolu seni gorup kollayan bir aelenin yaninda durmak mi guzel yoksa kurtlar sofrasina dusmek mi Allah korusun ne hikayeler var buyuklerini dinlemeni tavsiye edebilirim sana...zorla seni evlendirme kotu yola dusurme bu tarz bir ailen yok anladigim kadariyla böyle bir ailede durum farkli olurdu tabiiki....yasadigin aile ve ortami sen daha iyi bilirsin....anneni karsina al ve guzellikle konusmaya calis bir bakima size terapi olacagina inaniyorum...her insana guvenme....özel seylerini ailende ablan abin annen ne biliyim onlarla paylas....hatta beraber iyi inancli bir uzmana gidin yararini goreceginizi dusunuyorum cunku bazan problemler icinde bogulmaya basladigimizda gercekleri goremeyebiliyoruz...iste o zaman disardan bir insan daha mantikli bir sekilde duruma yaklasip yol gosteriyor....bence siz benim tavsiyelerimi bir dusunun...bu arada ayri eve cik diyen arkadaslar cocugu yok ki konu sahibinin yasi kucuk bíraz dusunun de yorum yazin karsinizdaki 30 40 yasinda biri degil ki...cocugunuz gibi dusunun ....canım aıleme ben bı kere sırtımı döndum tekrar nasıl döneceğim senı reddedıyorum annem sonucta uzumlesını de ıstemıyorum ama o öl dıye beddua edıyor kendı evlatlarına gösterdiği şefkatı sıze anlatamam ama ben hep dayak yedım hep hor göruldum:2: