Gebeliğe Hazırlık Evde gebelik silik kanda 3.32 yorumlar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nrgl35

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
46
15
18
42
Bir önceki adetim Kasım 6 beklenen adetten 5 gün sonra evde gebelik testim yaklaşık bir saat sonra silik çizgi oluştu aynı gün kanda beta hcg 3.32 çıktı gebelik var mıdır?

Eklentiler

• 0E4DD7A3-78A8-4CDA-A92F-FE75BEC59353.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 138
Kandaki beta 3.32 ise idrar testinde çıkmaz. Minimum 20 oluyor hassasiyetleri bu testlerin. Bat 5 gün geçmiş, çok düşük bir değer ona göre. Yok gibi gözüküyor.

Bazı testler yalancı pozitif gosteriyor. üzmek istemem ama değerin de cok dusuk değil belki geç döllenme falan dır bikaç gün sonra tekrarla bence.

4 yıldır çocuk düşünüyoruz ve defalarca test yapmışımdır ilk defa böyle çıktı

Bir önceki adetim Kasım 6 beklenen adetten 5 gün sonra evde gebelik testim yaklaşık bir saat sonra silik çizgi oluştu aynı gün kanda beta hcg 3.32 çıktı gebelik var mıdır?
Afetinize yakın bir zamanda tuttuysa böyle olabilir yani daha yeni olduğu için değerler düşük.olabilir

Geç döllenme olabilir diye Ümit ediyorum
Olabilir de dediğim gibi idrar testinde çizgi çıkıp kanda 3 çıkması pek mantıklı değil. Önce kanda yükselir çünkü. Testinizde bir sıkıntı var diye düşünüyorum. Hatalı olabilir. Kuruma çizgisi olabilir. Kandaki değer 3 ken hiçbir test göstermez.

Ama herkesin beta hcgdeğeri aynı.olmuyor mesela benim de adetten bir hafta sonra yaptım 350 falandı arkadaşımın 10000 di hatta ikiz sanmistik

Evet ondandır çünkü öyle ise çocuk şuanda 3 haftalık ve kesin net bilgi için en az 4 haftalık.olmasi lazim
Evet ondandır çünkü öyle ise çocuk şuanda 3 haftalık ve kesin net bilgi için en az 4 haftalık.olmasi lazim
Peki 3 haftalık işe beta hcg de 3.32 olarak çıkar mı daha mı yüksek çıkması lazımdı

Peki testi yaptırdığınız doktor bu duruma ne dedi ? Olabilirmiymis?

Ama herkesin beta hcgdeğeri aynı.olmuyor mesela benim de adetten bir hafta sonra yaptım 350 falandı arkadaşımın 10000 di hatta ikiz sanmistik
Ben anlatamıyorum galiba tam olarak :) tabi herkesin bir olmuyor. Demek istediğim şu, bu idrar testleri sonuç göstermeye idrardaki hcg seviyeniz minimum 20 mlU/ml iken başlar. İdrarınızda o değerde olması için kanınızda daha yüksek olması gerekir. Kandaki değer 3ken idrarda çıkması olası değil. İdrar testine çok güvenmesin diyorum sadece. Ha ama beta değeri artabilir eğer çok çok yeniyse.
Konu sahibi, Kan tahlilini yenileyin mutlaka ve artış var mı gözlemleyin. İnşallah gönlünüze göre olur

Peki 3 haftalık işe beta hcg de 3.32 olarak çıkar mı daha mı yüksek çıkması lazımdı
Olabilir. Benim 4+2 deki kan değerim 680 civarıydı. İdrar testim de silikti.

İnşallah yükselir çok teşekkür ederim

Kaset test ile kanda test arasında gün farkı var mı?

Kaset test i 1-2 gün önce mi yaptınız yoksa aynı gün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…