Cqnm noldu sonc ne ?deger yuksek miAmin Can'ım benim iyi geceler
Canm dun bir konu acmstm ordqki kadn dedi ki ben 17 gun sinra ogrendm dedi gec dollenme olms dedi yumrtlaman gec oldgndan olablr mi ondn ckmams olablr cnm yaKIZlar ben artık kırmızıları bekliyorum
KIZlar ben artık kırmızıları bekliyorum
cnm senn silikbciktigi haldenkan sonucu biylemi cikti ayyy benundemi yok cnm bebekKIZlar ben artık kırmızıları bekliyorum
Düzenliydi Can'ım 32 günde adet oluyorumCnm a
Cnm adet dongulerin nasil? Duzenlimi?
Haklısın ama kuzum benimki kesin gelirCanm dun bir konu acmstm ordqki kadn dedi ki ben 17 gun sinra ogrendm dedi gec dollenme olms dedi yumrtlaman gec oldgndan olablr mi ondn ckmams olablr cnm ya
Canm32 gundeoluyrsn yumrtlaman gec catlyr olablr adete gakn zaman da yumrtlama olmus olablrsn o zaman oldysn o yuzdn smdi ckmyrdur gec dolllenmeden kadin 17 gunde ogrenms dusun artk yani cnm hep bir ümit vardrHaklısın ama kuzum benimki kesin gelir
KuZum karın ağrısı başladı kesin gelecek 1 hafta önce 0.4 çıkmıştı şimdi 0.1 o yüzden umudum yokCanm32 gundeoluyrsn yumrtlaman gec catlyr olablr adete gakn zaman da yumrtlama olmus olablrsn o zaman oldysn o yuzdn smdi ckmyrdur gec dolllenmeden kadin 17 gunde ogrenms dusun artk yani cnm hep bir ümit vardr
Olmadim sen oldunmu ?Kaybolması ilginc canm adet oldn mu esra?
Yok olmadm cnm bende bugn 4. Gun oldu ilk defa oldu bole ya sasknm ama idrarda ckmadi dun anlamadm ya benOlmadim sen oldunmu ?
Bugun bi daha mı yapsakkiYok olmadm cnm bende bugn 4. Gun oldu ilk defa oldu bole ya sasknm ama idrarda ckmadi dun anlamadm ya ben
Bişey sorabılırmıyım kanda lh varmı yanı kan ve suyla ovulasyon testı yapsak sılık cıkarmı ıdrar gıbıinsaaalh cnm
Canm unutma herzaman bir ümit vardr sen dualarını hicbir zaman eksik etme ALLAH buyuktur hic hamile kalamck dedikleri insanlar bile kalyr bu yuzdn duanı hic eksik etme bir umut vardr hepKuZum karın ağrısı başladı kesin gelecek 1 hafta önce 0.4 çıkmıştı şimdi 0.1 o yüzden umudum yok
Yok cnm ben yapmcm idrar testi bana hic pozitif degl ya ben kan vercm pazartesi en iyisi o yaBugun bi daha mı yapsakki
Canm dun bir konu acmstm ordqki kadn dedi ki ben 17 gun sinra ogrendm dedi gec dollenme olms dedi yumrtlaman gec oldgndan olablr mi ondn ckmams olablr cnm ya
Kızlar sımdı ovulasyon testı lh yı olçuyor ya malum ovulasyon testıde cok hassas su ve kanla yapsak ıdrar koymadan yınede sılık cıkarırmı kı sonucta udrarda azcık lh var oluyo kandada varmı kı lh yaCnm a
Cnm adet dongulerin nasil? Duzenlimi?
Hm sen bilirsin canım Bn yarn sabh olmazsam yaparimYok cnm ben yapmcm idrar testi bana hic pozitif degl ya ben kan vercm pazartesi en iyisi o ya
Peki canm sen yap kanı ne zaman yapcksn cnm ? Sennde kasklarn agryr mu cnm?Hm sen bilirsin canım Bn yarn sabh olmazsam yaparim
Canm o benmde aklima.geldi sordum ama kizlar olmuyor ole dediler. Ovulasyonda o işe yaramiyormus.Kızlar sımdı ovulasyon testı lh yı olçuyor ya malum ovulasyon testıde cok hassas su ve kanla yapsak ıdrar koymadan yınede sılık cıkarırmı kı sonucta udrarda azcık lh var oluyo kandada varmı kı lh ya
hic blmyrum cnm yaaaBişey sorabılırmıyım kanda lh varmı yanı kan ve suyla ovulasyon testı yapsak sılık cıkarmı ıdrar gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?