Evde gebelik testinde çığır

KIZlar ben artık kırmızıları bekliyorum

Eklentiler

• IMG_1276.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 128
Haklısın ama kuzum benimki kesin gelir
Canm32 gundeoluyrsn yumrtlaman gec catlyr olablr adete gakn zaman da yumrtlama olmus olablrsn o zaman oldysn o yuzdn smdi ckmyrdur gec dolllenmeden kadin 17 gunde ogrenms dusun artk yani cnm hep bir ümit vardr

Canm32 gundeoluyrsn yumrtlaman gec catlyr olablr adete gakn zaman da yumrtlama olmus olablrsn o zaman oldysn o yuzdn smdi ckmyrdur gec dolllenmeden kadin 17 gunde ogrenms dusun artk yani cnm hep bir ümit vardr
KuZum karın ağrısı başladı kesin gelecek 1 hafta önce 0.4 çıkmıştı şimdi 0.1 o yüzden umudum yok

KuZum karın ağrısı başladı kesin gelecek 1 hafta önce 0.4 çıkmıştı şimdi 0.1 o yüzden umudum yok
Canm unutma herzaman bir ümit vardr sen dualarını hicbir zaman eksik etme ALLAH buyuktur hic hamile kalamck dedikleri insanlar bile kalyr bu yuzdn duanı hic eksik etme bir umut vardr hep

Canm dun bir konu acmstm ordqki kadn dedi ki ben 17 gun sinra ogrendm dedi gec dollenme olms dedi yumrtlaman gec oldgndan olablr mi ondn ckmams olablr cnm ya

Cnm a

Cnm adet dongulerin nasil? Duzenlimi?
Kızlar sımdı ovulasyon testı lh yı olçuyor ya malum ovulasyon testıde cok hassas su ve kanla yapsak ıdrar koymadan yınede sılık cıkarırmı kı sonucta udrarda azcık lh var oluyo kandada varmı kı lh ya

Canm o benmde aklima.geldi sordum ama kizlar olmuyor ole dediler. Ovulasyonda o işe yaramiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…