• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Fotoyu bı atsan bak bnm kaset testte cıkmadı ınce strıp testte cıktı bnm testın hatası olabılır kaset dogru cıkarabılır yarın onu öğrencem strıp test ınce ya kann rengını almş olabılır ama obur kasette hiç çıkmadı telefon ekran fotoğrafı yap hani ekrana kaydetmek için düğmelerine basıyoruz ya o şekilde ekrana kaydet Onu at buraya bir de siteden girdiysen yüklenmiyor Chrome'dan gir
Attığım fotoğrafı mı tekrar atayım canım anlamadım inan.

Attığım fotoğrafı mı tekrar atayım canım anlamadım inan.
kizlar bu kanla yaptgnizi bode idrarla yapsaniz.kim yapsa pozitif cikiyo.ne bilin degisik geldi bana.kan oraya toplanma gibi bisey olablr mi cubku o cizginin cikmasi gerekn yerde ayri bisey var oraya toplaniyo olmasin.yinede gercek olablr ama kafam karisti suan

Rengiyle oynadim belli olsun diye ama isiktan bu kadar belli edebildim. Ben elimde daha net gorum sanki.

Eklentiler

• IMG_20170307_191944.webp
    IMG_20170307_191944.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 298
kizlar bu kanla yaptgnizi bode idrarla yapsaniz.kim yapsa pozitif cikiyo.ne bilin degisik geldi bana.kan oraya toplanma gibi bisey olablr mi cubku o cizginin cikmasi gerekn yerde ayri bisey var oraya toplaniyo olmasin.yinede gercek olablr ama kafam karisti suan
Ya evet kesinlikle katiliyorum bir de her gebelikte hemen kana gecmiyor bunyeden gebelikten gebelige farkli.oluyor. buyuk oglumda 5. Haftada cikti kanda ufak oglumda 4 gun kala bata idrarda silik cikti.

Tozdan nem alicaz valla. Karbonat testi yaptim hamile degilim ona gore. Baska ne testleri var kizlar hepsinden yapak barii tirlatalim tam olsun. Zira ben oyleyim.

Ya evet kesinlikle katiliyorum bir de her gebelikte hemen kana gecmiyor bunyeden gebelikten gebelige farkli.oluyor. buyuk oglumda 5. Haftada cikti kanda ufak oglumda 4 gun kala bata idrarda silik cikti.
yedekte testin varsa bide idrarla denesene.ben az once gebelk testi yaptim 1 hafta var erken ama çıkmadı negatif yani.kan koymadim kendi idrarmlar.elimi delmeyi popom yese ustune damalticam ama yemiyo tabi :)))

Certain yalandan sılık cıkarmaz varsa cıkarr dyrm

Bn o yuzdn hiç umutlanmadım kı canm bnm

yedekte testin varsa bide idrarla denesene.ben az once gebelk testi yaptim 1 hafta var erken ama çıkmadı negatif yani.kan koymadim kendi idrarmlar.elimi delmeyi popom yese ustune damalticam ama yemiyo tabi :)))
Sabah yaptim cikmadi. Enteresan bi sekilde kasik batmam bel agrim var ve bugun test yaptim yok dedim ohh temizlik yaptim ama hala adet agrim var kasiklarim batiyor.

Canım ben aynı anda hem sadece idrarla hem de kan+idrarla yaptım.onceki sayfalarda ikisinin de fotosunu atmıştım.tabiki %100 doğru değildir ama mantıklı da geldi bana.bi de önceki sayfalarda deneyip negatif sonuç görenler de var yanlış hatırlamıyorsam PeriLous PeriLous idi

Back
X