• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

6 gün var canım.doktora sinir oldum kavga edecektim az kalsın.bastirdikca bastırdı karnıma.kasiklarim ağrıyor bastırınca daha çok dedim hala devam etti.en son dayanamadım ağrısına kan tahlili isticekmisiniz dedim.oyle diyice ultrason aletini bıraktı.isteyelim bakalım ama sanmıyorum hamile olduğunu dedi sakız cigneyerekten,kimse yanlış anlamasin da burdaki kadın doğum Hastanesi'nin doktorları insana insanca muamele yapmiyorlar.Güya eve çok yakın diye gideyim dedim pismanim.cok canım sıkkın ve sinirliyim kendime:kızgın::kızgın::kızgın:
ayyy benm dr mda aynısını yaptı bana.sallamasyon baktı.zorla konusuyo zaten degstrcem onu hamıle kalınca.sınır olma bosver ıyı bı dr adenk gelırsn ınsallah

Sinirden ağlıyorum su an.doktor öyle bi konuştu ki aklıma geldikçe canım sıkılıyor.bence hamile değilsin dedi.illa gormek istiyorsan kan tahlili yapalım dedi.Lütfen dedim.tmm gidip kan verebilirsin dedi.ben bunları konuşurken de doktorun sekreteri çocuklarıma kızıyordu nesne konuşuyorsunuz diye.ay kafayı yicem.cocuklari birakcak yer bulamadım okul çıkışı onlarla gitmiştik.ay aklıma geldikçe kafayı yicem kızlar.kusura bakmayın sizi de geriyorum hakkınızı helal edin
kan sonucunu sok gozune gozune dr n yıne yanılmadınz de braavaaaa de ayy ebn bıler sınır oldum he

Kizlarrrrr.....
Aklima birsey geldi.:KK53:
Ama dalga gecmeyin.
Şimdi ovulasyon testiyle hamileligi daha erken ogrenebiliyoruz ya.. Gebelik testinde cikmiyor ama ovulasyonda cok koyu cikinca oluyor ya.
Biz gebelik testinde kan deniyoruz ve cok daha erken gunlerde silik cizgi gorulebiliyor.
Acaba diyorum ayni sekilde kanla yapilani gebelik testiyle degilde ovulasyon testi uzerinde denesek... Daha net bir çizgi gormez miyiz???? Daha gebelikte yokken ovulasyonda gorulen sey burada da işe yaramaz mi acaba?

Sacmaladim mi....o_O
PeriLous PeriLous utkumuz utkumuz @Bekleyenkiz Whiteandblue Whiteandblue
Gebelik testi hcg ye duyarli ovi testi lh a uyarli. Kanda lh degeri olculmuyor idrarda olculuyor. Bence gebelik testi daha mantikli ama denemek lazim tabi

Kızlar idrara limon veya karbonat dökün.. köpürürse pozitif. . Ben bu oğlumda denedim evde test yoktu. Köpürdü akşam test yapmıştım o da çift çizgi..

Canim lomonla karbonat kopurur ki zaten bu normal yani

Kızlar internetten baktım sonuç çıkmış.
34 imiş.:anneadayı::KK200: ay ağlıyorum su an

Cok sevindim tatlim gozunaydin. İnsallah bukle sacli bir kizin olur. İki prensten sonra. Rabbim yardimcin olsun. Sinir olmussun ama hepsi gecer.

utkumuz utkumuz canm hayrlı olsun girdgim topiklerde hep vardn bendr okuyrdm senn hayrlisi olsn benimde bat bgn olmadm bende yapsam mi dyrm ama gunah olman ole yapmak ondn yapamyrm kan idrari?

utkumuz utkumuz canm hayrlı olsun girdgim topiklerde hep vardn bendr okuyrdm senn hayrlisi olsn benimde bat bgn olmadm bende yapsam mi dyrm ama gunah olman ole yapmak ondn yapamyrm kan idrari?
Sağol canım,dediğini tam olarak anlamadım inan.gunahmiymis kan ve idrar karıştırmak ?

Sağol canım,dediğini tam olarak anlamadım inan.gunahmiymis kan ve idrar karıştırmak ?
Canm bende bilmiyorumda günah degil mi diye sizlere sordum zaten :) telefon klavyesi yanls yazms pardon :)

Back
X