• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Ben kanla idrarla karıştırdım yinede negatif okadar negatif yani:110:

Gönderiyim size negatif örnek olsun bari

Eklentiler

• IMG_2558.webp
    IMG_2558.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_2559.webp
    IMG_2559.webp
    3 KB · Görüntüleme: 121
Ben hemşireyim kendimde 2 dakika içinde damardan kan alıyorum :) şuan şiringa kalmadı diye parmak ucuna lansetle alıyorum

Ben hemşireyim kendimde 2 dakika içinde damardan kan alıyorum :) şuan şiringa kalmadı diye parmak ucuna lansetle alıyorum
o damar mevzusuda aklıma gelmedı değildi bilynmu bızım kızlar durdu sıteden benı manyak sn kankaybından gdersın dıyede sonra barnağımmmı dedim :KK70::KK70::KK70:

Ben yaptım negatif gördüm şimdide kırmızı kart yedim:duduk:parmaklarımı boşuna parçaladım :kızgın::KK16::KK56:

o damar mevzusuda aklıma gelmedı değildi bilynmu bızım kızlar durdu sıteden benı manyak sn kankaybından gdersın dıyede sonra barnağımmmı dedim :KK70::KK70::KK70:
Ama ben egitimini aldım damar yolundan nasıl alınır hangi damar iyi damardaki kan akısı felan inceliyorsun ilk aman bilmeyen için zor ben eger silik görürsem evde yapıcam kan alıp donmasını bekliycem sonra serum u idrar kitine damlatcam hastanede ögle bakıyorduk cihazda deger almadan önce

Ama ben egitimini aldım damar yolundan nasıl alınır hangi damar iyi damardaki kan akısı felan inceliyorsun ilk aman bilmeyen için zor ben eger silik görürsem evde yapıcam kan alıp donmasını bekliycem sonra serum u idrar kitine damlatcam hastanede ögle bakıyorduk cihazda deger almadan önce
Allah allah o zaman hastanelerdede boyle bi işlm var yanı

OZAMN BEN HİÇ UĞRAŞMİYİMM BİDE POZİTİF GÖRÜRÜM SONRA REGL OLURUM DEPRESYONA GİRERİM ZATEN 3 YILDIR BEKLE BEKLE Bİ HAL OLDUM
uğraşma bncede bekle canm ıdrar yap bnde yapmcm artık aldı dersımı

Allah allah o zaman hastanelerdede boyle bi işlm var yanı
Tabi ama saf kan kullanılmıyor santrifuj ile döndürüp kanın serumu yanı sapsarı özü ile işlem yapılıyor tüm kan testleri o şekilde inceleniyor

Back
X