Evde geçirilmeye mahkum edilen bir Yılbaşı için

Baştan uyarayım bu benim fikrim. Yılbaşını dışarıda geçirmek bana biraz anlamsız geliyor. Üç kuruşluk yerlerde tıkış tepiş alkolün fazlaca alınmasıyla yaşanan taşkınlıklar falan eğlenceli değil aslında. Bir de bu sene biraz sakıncalı gibi geliyor bana. Siz de evde çok güzel bir ortam yaratın. Uyumayın erkenden. Hatta birkaç arkadaşınızı davet edin.

arkadaşıma katılıyorum..yılbaşı gecesi illaki şaşalı,yada discolarda barlarda geçmek zorunda değil, çoğunluk zaten hep evde kutluyor.
Sende geceyi somurtarak geçirme, son saatlerde bile olsa bişeyler planla.Eşinle güzel bi gece geçir,tek başınıza bile olsa.evdesin die şık giyinmiyecen die bi kural yok,güzel yemekler yapabilirsin,yada dışardan söyleyebilirsin,ne bilim,yapmak istedikten sonra yapılacak şey çok..:nazar:

bence kafana takma böyle önemsiz şeyleri....gün gelir oda olur çokta önemli değil.olsa neolur olmasa neolur....başka zamanlar hiçmi eğlenmiyorsunuz..yılbaşında illa olacak diye birşey yok..hem 1 sene yaşlanıyoruz bunun nesi güzel)))))moralin düzelsin biraz bence aşmalısın bu takıntını....
bizde yılbaşında evdeyiz karı koca baş başa çifte kumrular:):)
iyi yıllar dilerim canım..

Sen dışarda bir mekanda yeni yılı kutlamak istiyorsan çok önceden plan yapacaktın eşini alıştıracaktın bu fikre öyle böyle kabul ederdi, sende gideceğin mekanda yerini ayırtmış gidecek olurdun. Madem bu imkanın artık yok evde geçirebilirsin dilediğin gibi haızlık yaparak ha yok illa dışarıda olucam dersen çıkarsınız bulursunuz bir yer mutlaka..

bende evdeyimm yapıcak hiç bişi yokkk çok sıkıcı hiç bi anlamı kalmadı bugünün erkek arkadaşımlada aramız çok kötüü :gitme:

bence arkadasin sitemi sadece disari cikamamaya degil. esinin bu gibi "ozel" gunlere olan ilgisizligine... yani esi deseydiki bosver karicim evde guzel guzel eglenelim, yine boyle uzulecegini sanmiorum.

yılbası gecesı dısarda kutlanırmı delımısın kuzum sen ?
nerde ıpsız sapsız bombacı cetecı kapkaccı ınsan varsa bugunlerde pek bır calıskan oluyorlar
hadi eglenmeye gıttın dıyelım sapıkmı yok ortalıkta.. dısarda arabanı park ederken bıle ıcıne sınmıyor...
guzel bır dvd alsaydın ya da evınızde vardır bılemıyorum... esınle sıcacık sokulun bırbırınıze ızleyın tavsiyem
:1hug:

okuyunca çok şaşırdım,yani dert ettiğin konuya bak,yılbaşını evde geçirmek bu kadar mı kötü:(ben 27 yaşındayım ve bugüne kadar her yılbaşını evde anne babamla kutladım,hatta nişanlıyken bile eşimle dışarıda kutlayamamıştım.Şimdi ilk defa dışarda eğlenerek kutlucam eşimle(ilk yeni yılımız)..ama inanırmısın evde ailecek şık bi masa güzel yemekler güleryüz vs..ile kutlayamayacağım için biraz buruğum bile:(yani aslında mutlu olmak senin elinde,ben olsam şimdi kalkar güzelce mutfağa gider,güzel yemekler mezeler yapardım,sonra şık bişeyler giyerdim,ve eşime süpriz yapardım..bence denemelisin.

ben herkese çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk huzurlu bir yıl diliyorum.bu yılın bana tek getirmesini istediğim şey HUZUR.konu başlığı evde geçirilen yılbaşı ama dilelerimi yazacak yer bulamadım bir de ben de hep evde oluurm ya dışarıya o kdr para saçmak manasız
lütfen kızlar bu yıl bana HUZUR getirsin hepimize HUZUR getirisn.lütfen dua edin...
ıYı YILLAR

bence arkadasin sitemi sadece disari cikamamaya degil. esinin bu gibi "ozel" gunlere olan ilgisizligine... yani esi deseydiki bosver karicim evde guzel guzel eglenelim, yine boyle uzulecegini sanmiorum.

duygularıma tercüman oldun we beni ilk sen anladın , tşk ederim.

Hepinize ayrı ayrı tşk ederm.Gayet güsel şeyler yazmışsınız.Velhasıl her aile ortamı bir olmuyor.Benim eşim kendisinden başka hiçbir kimsei düşünmeyen bencil bir adam.Yemeğini yedi we kahveye gitti arladaşları bekliyormuş.Demişsiniz ki şık bir sofra,ewde geçirilen güsel bir yılbaşı,sıcak bir ortam,ama o bisde maalesef yok.Karşılığını göremeyeceğimi bildiğim bir davranış olurdu.Dışarıya çıkmak we dışarda kutlamak değil benim gayem,sadece Ondan biras ilgi biras anlayış istedim,ama o beni çocuklarımla baş başa bırakıp dışarı çıktı.Bunun üzerine söyleyebilecek başka bir laf bulamıyorum.Yeni mutlu yıllar hepinize.

sağlığın yerindeyse hiçirşeyi dert etme,evde kutla gitsin:)
bak benim bu yılbaşında sağlığım iyi değil ve hasta geçiricem.
bunu okuyunca keşke benimde yılbaşında evde mi dışarda mı kutlasaydım sorunu yaşamak isterdim.
iyi seneler olsun işallah:)

sağlığın yerindeyse hiçirşeyi dert etme,evde kutla gitsin:)
bak benim bu yılbaşında sağlığım iyi değil ve hasta geçiricem.
bunu okuyunca keşke benimde yılbaşında evde mi dışarda mı kutlasaydım sorunu yaşamak isterdim.
iyi seneler olsun işallah:)
Çok geçmişler olsun...Sağlıklı bir yıl dileğiyle..sevgiler

keşke o elbiseyi alsaydınız. giyer evde otururdunuz belki ama eşiniz aslında ne kadar hevesli olduğunuzu anlardı... ya da anlamasa bile kendinizi daha iyi hissederdiniz sık bir elbisenin içinde....

Bana yılbaşı kutlamak bile manasız geliyor.9 rakamı 10 olucak alt tarafı:umursamaz:

:gitme:evet her hangi bi yıl hayatımızda çıkıyorrr:gitme:
yerimsenibenoysaki ben 2009 çok sevdimmm:bbo::bbo::bbo::bbo:
-------------------------------------------------------------------------------------

Aman olsun be güzelim..bizim dışarı çıkma durumu vardı ama ben istemedim..
Ev ne güzel ohhh.misss...dışarda olsam şimdi KK da sana yazabilirmiydim..

Yeniyıl herkese sağlık ve huzur getirsin..:lepi:

yılbaşı kutlamaları bana da anlamsız geliyor,eşimle ilk yılımız,ikimizin de tek terdi ertesi günün tatil olmasıydı,benim için başka bir anlam ifade etmiyor.
sadece buna göre değil,insanların özel günlerini tepişik,alkollu insanların içinde kutlamasına anlam veremiyorum,ha kalabalık bi grupla gidersin eğlenirsin o ayrı,ama onun dışında eşimle ben varsam sadece bi barda ne işimiz var,en güzeli bi yemek yer evimize geri döneriz...şahsi fikirlerim tabi

Back
X