Evde geçirilmeye mahkum edilen bir Yılbaşı için

Ben eŞınıze cok kızdım
dıŞarı da cıkmak ısteyebılırsınız eglenmek te dıŞarı cıkmasan nolacak yorumlarına da katılmıyorum
sız bırlıkte bırŞeyler yapmak bıraz baŞbaŞa gÜzel zaman gecırmek ıstemıŞsınız sadece evde dıŞarda
ama ıŞte odun erkekler anlamıyor

Hepinize ayrı ayrı tşk ederm.Gayet güsel şeyler yazmışsınız.Velhasıl her aile ortamı bir olmuyor.Benim eşim kendisinden başka hiçbir kimsei düşünmeyen bencil bir adam.Yemeğini yedi we kahveye gitti arladaşları bekliyormuş.Demişsiniz ki şık bir sofra,ewde geçirilen güsel bir yılbaşı,sıcak bir ortam,ama o bisde maalesef yok.Karşılığını göremeyeceğimi bildiğim bir davranış olurdu.Dışarıya çıkmak we dışarda kutlamak değil benim gayem,sadece Ondan biras ilgi biras anlayış istedim,ama o beni çocuklarımla baş başa bırakıp dışarı çıktı.Bunun üzerine söyleyebilecek başka bir laf bulamıyorum.Yeni mutlu yıllar hepinize.

ilk mesajı okuyunca dert ettiği şeye bak diye düşündüm
hatta özenti içinde olduğunu düşünerek içimden kızdım ama bu durum işleri değiştirir
eğer bırakıp gittiyse kızmakta çok haklısın
yılbaşını bırak, herhangi bir gece de bırakıp kahveye gidiyorsa kızmakta haklısın bence...

Hepinize ayrı ayrı tşk ederm.Gayet güsel şeyler yazmışsınız.Velhasıl her aile ortamı bir olmuyor.Benim eşim kendisinden başka hiçbir kimsei düşünmeyen bencil bir adam.Yemeğini yedi we kahveye gitti arladaşları bekliyormuş.Demişsiniz ki şık bir sofra,ewde geçirilen güsel bir yılbaşı,sıcak bir ortam,ama o bisde maalesef yok.Karşılığını göremeyeceğimi bildiğim bir davranış olurdu.Dışarıya çıkmak we dışarda kutlamak değil benim gayem,sadece Ondan biras ilgi biras anlayış istedim,ama o beni çocuklarımla baş başa bırakıp dışarı çıktı.Bunun üzerine söyleyebilecek başka bir laf bulamıyorum.Yeni mutlu yıllar hepinize.

:1shok::1shok: çok haklısınız.. eşinize ne denebilir ki
gerçekten büyük bencillik etmiş:teselli:

sıkma o tatlı canını be güzelim
değmez inan üzülmene

Back
X