Yaaa benim dudakLarda bi probLem varrr(
Çok küçükLer...Ne yapabiLirim fikriniz var mı ??
ARKADAŞLAR HEPİMİZİN MALUM YA GÖZ ALTLARINDA KIRIŞIK YADA MORLUK MUTLAKA VARDIR.
BUNU ÖNLEMEK İÇİN KOZMETİK ÜRÜNLERENİ ÇOKÇA PARA YATIRMAYIN.BEN KULLANDIM MEMNUNKALDIM .
AKTARLARDA SATILAN BUĞDAY YAĞI MORLUK VE KIRIŞIKLIKLARA ÇOK İYİ GELİYOR.:1yes2: :1yes2: :1yes2:
AKŞAMLARI PARMAK UCUNUZLA MASAJ YAPARAK SÜRÜN.KULANDIKTAN SONRA DEĞİŞİKLİĞİ FARKEDECESİNİZ...
GÜZEL GÜNLER...:içelim: :içelim: :içelim:
Bende 3 Günde Farketti.göz Altlarim Artik Okadar Güzel Geliyorki Tavsiye Ederim Inanin.içine Birazcikta Hint Yaği Katin Etkisi Dahada Artacak.emin Olun Masaj Yapmayi Unutmayin Ufak Dokunuşlar Halinde Ama...
Bide Unutmadan Belirteyim Buğday Yaği Içinde çokça Vitamini Varmiş Ve Cildi Besliyormuş.aldiğim Aktar Tavsiye Etti Hakikaten Yumaşik Yapiyor...sonuçta Doğal Bi Yağ...
bugun aydan Sener tv de bi tarif verdi arkadaslar .. yumurtanın akı ve bal ile cildine bakım yapıyormus aydan sener .. bende denemek istiyorum akalım nasıl bi sonuc verecek ..
bende az önce domatesi rendeledim az un kattım az da elma sirkesi karıştırdım cildimde 15dk durdu gözenekler gerçekten sıkı oldu ama geçici sıkılık mı bilemem onu bakalım yarına göreceğiz
nar çekirdeği yağını kullanan var mı arkadaşlar yaşlanmayı önleyici yağ diyolar ama.....
ellerınıze ayaklarınıza maske olarak sacınıza kırısıklık kremı olarak yuzuneze her derda deva olan kremımın tarıfını paylastım kızlarrr :)
buraya da eklıyorum hemen
arkadaslar sımdı bahsedıcem tarıf bı mucıze ..kırısıklık kremı olarak da kullanılıyor el kremı olarak da hem de yumusacık bır doku bırakıyor..
yalnız yağlı cılde sahıp olanlara onermıyorum ben kuru cıltlı bırı olarak cok faydasını gordum ..
sımdı gelelım tarıfımıze ;
ihtiyacımız olan malzemeler
4 çay bardagı su
1 cay bardagı saf zeytın yagı
2-3 paket talk pudrası (50gr olanlardan)
aromatık bır yag (istege baglı
kırısıklık ıcın de kullanıcaksak ;1 kapsul E vitamını (evigen kullandım)
1 kapsul A vitamini (avicap kullandım )
kızlar bı tencereye su ve yagı koyuyoruz ısın en zor kısmı bu 4 - 5 saat kısık ateste kaynatıyoruz..su ve yag homojen kıvama gelıyor ıyıce ozlesıyor daha sonra sıvı ılıdıktan sonra ıcıne pudrayı yavas yavas ılave edıp karıstırıyoruz tam krem kıvamı alana kadar pudra eklemeye devam kek hamuruna benser bı kıvam elde edene kadar eklıyoruz vıtamın kapsullerını ve aromatık yagdan bı kac damla ılave ettıkten sonra ıyıce karıstırıyoruz..zeytın yagı kokusunu sevmeyenler aromatık yagı kullansınlar mutlaka benım kremım lavanta kokuyo mıss gıbı daha sonra kremınız hazır ıstedıgınız her seye kullanın vucuda ayrıca bakım yapıyo kırısıklıkları acayıp acıyo (annemde denedım ) ellerınız yumusacık toplam 14 lıraya mal ettım bı daha hayatta krem almam .yalnız bos krem kutularını hazırlayın bır kutudan fazla cıktı benımkı deneyın ınanın cok ısınıze yarayacak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?