- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
canım yeğenin kim?
yani kimin çocuğu ablanın mı?
Canım ablan eşinden ayrılıp sizinle mi yaşıyor?
Bunlar her ailede olabilecek sıkıntılar sorun bile denmez ki.
Ablanın durumu daha zor eger boşanıpta geldıyse. Senin onlara manevi yönden daha çok destek olman lazım yegenın tek torun oldugu için şımartılmış olabılır bu hep olan şey...
Sabırlı,anlayışlı olursan emin ol çok mutlu olursun
Çocuk şımartılmış falan değil yaptıkları gayet normal hadi temizlik yapmak istemiyorsunuz ona neye derim de çocuğun çizgi film izlemesi oyuncaklarıyla oynaması bile sizi rahatsız etmiş...
Yiğeninizi biraz sevmeye , oynamaya çalışın onunla bakın o boğuluyorum dediğiniz ev nasıl bir cennet olacak size...
canım bence seni başka şeyler üzüyo fakat sen eve patlıyo gibisin anlattıklarının çoğu hemen hemen her evde yaşanan şeyler sanki yapmak istedikklerini yapamadığın için bunalıyosun gibi veya evde sana yeterli öncelik tanınmadığı içinde olabilir sen kendini daha iyi bilirsin şunu unutma mükemmel hiç bir aile yoktur sevdiklerinle güzel günler geçirmeni diliyorum.
yani anormal değil benim bu yaşadıklarım öyle mi canım,sanırım senin dediğin gibi yapmak istediklerimi yapamıyorum
en basiti eski erkek arkadaşımla buluşmak istediğimde 2 saat izin veriyorlar ama kuzenlerle felan ne kadar gezersem geziyim sesleri çıkmıyor ,fazla gezmeyi seven bir insan değilim ama çıkmak istediğimde 2 saat diyorlar,ben diğer kızlar gibi erkek arkadaşımla gezmek,tozmak istiyorum ama izin verilmiyor,bakalım bundan sonrasında hayatım< giren insanda aymnı şeyi yapacaklar mı merak ediyorum
kimsenin hayatı dört dörtlük değil ,eminim herkesin kendine göre sıkıntısı,derdi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?