evde huzurlu değilim,o eve girdiğimde boğuluyorum.

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Selam kızlar,

Evde 6 kişiyiz.annem,ben,babam,abim,ablam ve yiğenim.

Evde hiç huzurum yok,ablamla hep kavga ederiz.çok sinirli bir yapıya sahibim,Babam sürekli iş değiştirir,soran olsa bilmiyorum derim,açıkcası pek konuşmam babamla o konularıki kendisi eve geç gelen insan.alkol alır.evde annemle tartışsalar rahat uyuyamıyorum ,uykulu uyanık halde yatıyorum.

ablamla hep sen toplucan ,ben toplucam davası vardır,benim yaptığım temizliği asla beğenmez.o dip köşe yapar,halıları kaldırır,ben ise koltuğu geçer süpür,silerim yani.ev dubleks olduğu için hemen bitmez ablam halıları kaldırıp temizleyince,bende sinir oluyorum bu duruma evin işi çabuk bitmiyor diye.Birde yiğenim var ki 3,5 yaşında her dediği olduğu için şimdi zorlanıyoruz,örneğin,bir dizi izliyoruz akşamları ,çizgi film aç diyor,7/24 saat çocuk çizgi film izliyor,evde tv izlemeye hasretim,tamam diğer odada var ,ama annemlerle izlemek felan daha bir güzel olur ,yiğenim izletmiyor.

evde dağınıklık oluyor,yiğenimin oyuncakalrından geliyorlar bana bu sefer,hep bağırıp çağırıyorum,yeni şeyler alıp evi değiştirmek istiyorum ama olmuyor oda abim mayısta evleneceği için bir kaba eşya alamıyorum borçtan dolayı.

iyi maaş alıyorum bana kalan harçlık parası sadece 100 milyon

bunalıyorum,sıkılıyorum ,kıyafetimi alıyorum ama sadece birkaç tane o kadar,gönlümce gidip alamıyorum

o eve gidince huzursuz oluyorum,boğuluyorum evde,insan evinde mutlu ,huzurlu olur dimi ama ben tam tersi yani

ne yapmam gerekiyor kızlar

içim sıkılıyor:(

Canım ablan eşinden ayrılıp sizinle mi yaşıyor?
Bunlar her ailede olabilecek sıkıntılar sorun bile denmez ki.
Ablanın durumu daha zor eger boşanıpta geldıyse. Senin onlara manevi yönden daha çok destek olman lazım yegenın tek torun oldugu için şımartılmış olabılır bu hep olan şey...
Sabırlı,anlayışlı olursan emin ol çok mutlu olursun

Çocuk şımartılmış falan değil yaptıkları gayet normal hadi temizlik yapmak istemiyorsunuz ona neye derim de çocuğun çizgi film izlemesi oyuncaklarıyla oynaması bile sizi rahatsız etmiş...

Yiğeninizi biraz sevmeye , oynamaya çalışın onunla bakın o boğuluyorum dediğiniz ev nasıl bir cennet olacak size...

Canım ablan eşinden ayrılıp sizinle mi yaşıyor?
Bunlar her ailede olabilecek sıkıntılar sorun bile denmez ki.
Ablanın durumu daha zor eger boşanıpta geldıyse. Senin onlara manevi yönden daha çok destek olman lazım yegenın tek torun oldugu için şımartılmış olabılır bu hep olan şey...
Sabırlı,anlayışlı olursan emin ol çok mutlu olursun

evet ablam ayrı eşinden boşandı,tamam her çocuk yapar ama benim yiğenim fazlasını yapıyor
canımdan çok seviyorum,ilgimi gösteriyorum
işte sabırlı bir insan değilim canım ben ya:(

Çocuk şımartılmış falan değil yaptıkları gayet normal hadi temizlik yapmak istemiyorsunuz ona neye derim de çocuğun çizgi film izlemesi oyuncaklarıyla oynaması bile sizi rahatsız etmiş...

Yiğeninizi biraz sevmeye , oynamaya çalışın onunla bakın o boğuluyorum dediğiniz ev nasıl bir cennet olacak size...

rahatsızlık değil ama ne bilim dağınıklığı gördüğümde sinir oluyorum ben.
yiğenimi gerçekten çok seviyorum,canımdan bile öte,gezmeye götürürüm,parka götürürüm,giydirir,yedirir içiririm,
işyerinde özlüyorum bile onu.
ama kimi zaman belkide kendi içimde olan sıkıntılardan bu durum oluyor belkide.bilmiyorum.

canım bence seni başka şeyler üzüyo fakat sen eve patlıyo gibisin anlattıklarının çoğu hemen hemen her evde yaşanan şeyler sanki yapmak istedikklerini yapamadığın için bunalıyosun gibi veya evde sana yeterli öncelik tanınmadığı içinde olabilir sen kendini daha iyi bilirsin şunu unutma mükemmel hiç bir aile yoktur sevdiklerinle güzel günler geçirmeni diliyorum.

canım bence seni başka şeyler üzüyo fakat sen eve patlıyo gibisin anlattıklarının çoğu hemen hemen her evde yaşanan şeyler sanki yapmak istedikklerini yapamadığın için bunalıyosun gibi veya evde sana yeterli öncelik tanınmadığı içinde olabilir sen kendini daha iyi bilirsin şunu unutma mükemmel hiç bir aile yoktur sevdiklerinle güzel günler geçirmeni diliyorum.

yani anormal değil benim bu yaşadıklarım öyle mi canım,sanırım senin dediğin gibi yapmak istediklerimi yapamıyorum
en basiti eski erkek arkadaşımla buluşmak istediğimde 2 saat izin veriyorlar ama kuzenlerle felan ne kadar gezersem geziyim sesleri çıkmıyor ,fazla gezmeyi seven bir insan değilim ama çıkmak istediğimde 2 saat diyorlar,ben diğer kızlar gibi erkek arkadaşımla gezmek,tozmak istiyorum ama izin verilmiyor,bakalım bundan sonrasında hayatım< giren insanda aymnı şeyi yapacaklar mı merak ediyorum
kimsenin hayatı dört dörtlük değil ,eminim herkesin kendine göre sıkıntısı,derdi var :(

Son düzenleyen: Moderatör:
yani anormal değil benim bu yaşadıklarım öyle mi canım,sanırım senin dediğin gibi yapmak istediklerimi yapamıyorum
en basiti eski erkek arkadaşımla buluşmak istediğimde 2 saat izin veriyorlar ama kuzenlerle felan ne kadar gezersem geziyim sesleri çıkmıyor ,fazla gezmeyi seven bir insan değilim ama çıkmak istediğimde 2 saat diyorlar,ben diğer kızlar gibi erkek arkadaşımla gezmek,tozmak istiyorum ama izin verilmiyor,bakalım bundan sonrasında hayatım< giren insanda aymnı şeyi yapacaklar mı merak ediyorum
kimsenin hayatı dört dörtlük değil ,eminim herkesin kendine göre sıkıntısı,derdi var :(

bende böyleyim ablam abim yok ama kucuk kardesım var annem var:31: annem cok dagınıktır kardesım dagıtır annem dagıtır ben bı ıs yapsam annem cok temız tıtız bırı gıbı begenmez falaaan fılaaaaaan... bence sen ne yap bılıyomusun evlen valla bak işin var gücün var sevgilinde var yaşın musaıtmı bılmıyorum ama bu sorunlar aten evlılık yasının geldıgının gostergesı tatlım:12: insan bı yaştan sonra evde sessiz sakin oturmak ıstıyo curcunayı kaldıramıyo hanı bu dedıgım karışılmaktan hoşlanılmıyo demek yani.... bende evlenmek ıstıyorum ama okuyorum hala:50:

canım dertmı senkıde allah sağlık versın..durumun benmkıyle aynı,şöyle abim bi altmzda otryor,ablamdada onun altnda,2 yasında yeğenm var ama hep bizdeler.
abim ablam dısında 2 erkek arkadeşm ünv okuyorlar..bende 2 yıldr öğretmenım..evmz dubleks ve odalar çok fazla ..birde kocaman bi teras...temzlk halıyle yorucu..sana şunu söylym çamasrlar dısında hersey benm üzermde temzlk şubu..bayram temzlğni dahi kendm yaptm tek başıma..babam hasta oldgu için annem hep onla ılglenıyor..yeğenm yaramaz oldgu için ablam pek bakamıyor geri kalan zamanda annem hep onun peşnde..ortalık sürekli dağlıyor canım...bende çok zorluklar yasadım ünv şehir dısında okudum 4 yıl geldim, nişanlandım..
şimdi nişanlmla rahar rahat çıkıyorum. ailem iyice anlayslı olmaya basladı..eskiden 2 saat dahi dışarı çıkamazdım abartmıyorum alşverse bile yollamazlardı ama ne hkmetse sehr dsna yolladlar unv ve çok sey kattı bana sehr dısı...
özgüven ilk basta..
bu tarz şeyler her ailede olur benım yakın bı arkadaşım var onun durumuda sennkne cok benzyor ablasın bosanmıs esnden birlkte kalıyorlar...diğer ablasıda çalştğı için onun çocgda kalıyor onlarda 2 çocuk evi altna üstne getryolar hergün..
allah sağlık sıhhat versın..şükretki bir ailen var tek derdin bunlar olsun..bence sen evi değştrme hayallerne evlennce kendi evine yapmaya ertele canım bende senn gbydım eskıden şimdi çok farklı=)
kendi cici evmi dayayp döşemeye basladım hıç takma..erkek arkaşnla cddyese eğer bence onunla yoluna bak sen ev i hiç takma=:)

Sizi huzursuz eden başka şeyler var bahanesini evde buluyorsunuz
O evde huzursuzum diyorsunuz
Evdekilerden de rahatsız olduğunuzu anlıyorum burdan ama onlarla tv izlemek istiyorsunuz
Tek başına git o odaya istediğini izle kim karışır
Bahane arıyorsunuz bence

bence siz ne yapın biliyor musunuz?

aldığınız parayı vermeyin öncelikle... örneğin faturalar size düşüyorsa gidip kendniz ödeyin,bu ikisi çok farklıdır

o kadar çalışıp didinn elinizde bi 100 tl kalsın olacak iş mi? madem onlar sizi düşünmüyor siz hiç düşünmeyin

tvye gelince çok mu şart annenizle seyretmek...valla ben rahatsız oduğum an odaya geçip pcden izliyorum:34:

ablanız döksün evi iyice,temzlkten yırtarsınız fena mı:1:

konuşmaktan anlamıyorlarsa mesafe koyacaksınız,inanın her şey daha güzel oluyor:34:

Son düzenleme:
Back
X