Elektrikli Mutfak Aletleri Evde ızgara yapabilceğim iyi birşeyler

mavis2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
97
1
96
56
Mardin
Arkadaşlar,Evde ızgara yapmak istıyorum.Kaliteli ve kullanışlı bir marka tavsiyesi olan varmı?Bilgi verirseniz sevinirim

Döküm demir tavaları tercih edebilirsin hem sağlıklı hemde uzun süre kullanıma uygun dayanıklı. Üstelik elektrikle çalıştırmak zorunda değilsin ocakta rahat bi kullanım için ideal bence. İlgini çekerse diye bir iki link atıyorum burdan incelersin satın almak için bu siteyi kullanabilirsin güvenilir ama daha ucuzu varsa tabi tercih et derim =) Linkini verdiğim ürünler Lava ya ait kesinlikle kalite konusunda bi tereddütün olmasın show tv de mehmet özer de bunlardan kullanıyor eğer daha yakından incelemek istersen diye vidyonun linkini de en alta koyuorum . Şimdiden keyifli alışverişler.

http://www.cafemarkt.com/Urun/YUVARLAK-IZGARA-TAVA-30-CM-pmu3336.
IZGARA TAVA 26X26 CM « Cafemarkt | Profesyonel Mutfaklar - Mutfak Ekipmanları Porselen Mikser Blender
IZGARA TAVA 26X32 CM « Cafemarkt | Profesyonel Mutfaklar - Mutfak Ekipmanları Porselen Mikser Blender

Video:
Lava Dökme Tava - YouTube

canım alacaksan philips veya tefalin dumansız elektrikli ızgaraları var o markayı tavsıye ederim sana.Hem pişerken akan yağlaıı toplayan hazneside mevcut.Kolay yıkanabılıyor .:)

Bende dumansız elektrikli ızgara alacağım. Almışken iyisi olsun istiyorum. Netten araştırdığım kadarıyla genelde tefal veya philips markaları öneriliyor. Sizlerin kullanıpta memnun kaldığınız marka-model varsa yardımcı olur musunuz?

tefal evidence almıştım 3,4 yıl oluyor ızgaralı tost makinası olarak aldım alt plakalar delikli altında su konulan kabı var yağlar yanmıyor ve duman yapmıyor.herşey pişirdim özellikle tavuk incik ve balık çupra çok güzel oluyor.plakalar döküm plakaydı ve pahalıydı yedeklerini alayım demode olmadan dedim ama ürün yok değişmiş modelleri yeni modellerde aynı özellikteki ürünlere bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…