Evde Kalan Topik :)

geçmişi sorgulayan tipler
bir de öküzler var gerç o ormantik demi romantik olamayan

Once kendi gecmislerine baksinlar. Kac kizi aglatmislar , duygusal olarak kac kizi cokertmisler ama onlarin kafasi sadece fiziksellige calisir , birilerine ruhsal acidan zarar vermeleri onemli degil.

Aynen ya sirifsiz geliyor ya hiç gelmiyor:)Amaan cocukluyla zordu zaten.Benim de gözüm korkuyordu.Kendini bana sevdirseydi başka bak.Ama adam mantık evliliği istiyor.Ben napayım.Beni kim nazlasin; adam sadece kendini düşünüyor.Bu mu arkamda dağ gibi duracak adam.Di mi kızlar.

Oraya bi de paraci tipleri ekleyelim

Ozel istek mi yapiyon.

Yok beybisi. Burası evde kalanlar topik ya o bakımdan oğlan gelmiyor ilk msjdaki tipler bile yok ortada anlamında seyettim

Zaten bulunsaydi degerli olmazdi.

Kiz bunu unut. Copsuz uzum bul sen.

Boşver sen böyle hanım hanimcikken sana adam mı yok. Hem sağlıkçı hem antidepresana laf ediyor. Keşke asıl sana lazım benimkiler kesmez ama daha guclusunden alalım sana falan deseydin. En ufak şeyde böyle diyorsa ciddi bir sıkıntı olsa Allah korusun arkasına bakmadan kaccak demekki.

Yok adam valla.Zaten kafamdan evliliği cikarmistim.Bu açtı meseleyi.Bu olmazsa başkası da zor..Ben alıştım gibi olmayacağına.Olsa da antidepresinma laf ediyor yok birseyime laf ediyor baksana.Bunlardan gelecek hayır Allah tan gelsin .Ancak kendi k.clarini düşünsün onlar.Biz hiç el üstünde tutulmayalim.Nazlanmayalim Bir kıdim.Boylesi oluyor nice kadınlar el üstünde de işte şans.

Az kaldı internetten ilan vericem

Turkiye'de yasayip da nasil bulamiyorsnuz ben anlamiyor.

Yasi kacti bunun.

Turkiye'de yasayip da nasil bulamiyorsnuz ben anlamiyor.

Yasi kacti bunun.
Turkiyedekiler başta tipe sonra paraya bakıyor hatta sıralama degisebilir de. Parası var mı ,geliri var mı, güzel mı. Tek düşündükleri bu. Ben zaten birinci kuraldan eleniyorum değil ki 2. Ye geçeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…