- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
geçmişi sorgulayan tipler
bir de öküzler vargerç o ormantik demi romantik olamayan
Sonunda buralarda volta atar oldukah be neydim ne oldum diyemiyorum bile. Önceden de boyleydim ya sirifsiz geliyor ya hiç gelmiyor
UglanKim gelmiyor kiz.
Yok beybisi. Burası evde kalanlar topik ya o bakımdan oğlan gelmiyor ilk msjdaki tipler bile yok ortada anlamında seyettimSifreli mi konusuyon. BDV geyik yeri degil. geyik yapiyorsaniz burda yapin diye seettim.
Oraya bi de paraci tipleri ekleyelim
Yok beybisi. Burası evde kalanlar topik ya o bakımdan oğlan gelmiyor ilk msjdaki tipler bile yok ortada anlamında seyettim
Aynen ya sirifsiz geliyor ya hiç gelmiyor:)Amaan cocukluyla zordu zaten.Benim de gözüm korkuyordu.Kendini bana sevdirseydi başka bak.Ama adam mantık evliliği istiyor.Ben napayım.Beni kim nazlasin; adam sadece kendini düşünüyor.Bu mu arkamda dağ gibi duracak adam.Di mi kızlar.
Boşver sen böyle hanım hanimcikken sana adam mı yok. Hem sağlıkçı hem antidepresana laf ediyor. Keşke asıl sana lazım benimkiler kesmez ama daha guclusunden alalım sana falan deseydin. En ufak şeyde böyle diyorsa ciddi bir sıkıntı olsa Allah korusun arkasına bakmadan kaccak demekki.Aynen ya sirifsiz geliyor ya hiç gelmiyor:)Amaan cocukluyla zordu zaten.Benim de gözüm korkuyordu.Kendini bana sevdirseydi başka bak.Ama adam mantık evliliği istiyor.Ben napayım.Beni kim nazlasin; adam sadece kendini düşünüyor.Bu mu arkamda dağ gibi duracak adam.Di mi kızlar.
Az kaldı internetten ilan vericemOzel istek mi yapiyon.
Zaten bulunsaydi degerli olmazdi.
Kiz bunu unut. Copsuz uzum bul sen.
Yok adam valla.Zaten kafamdan evliliği cikarmistim.Bu açtı meseleyi.Bu olmazsa başkası da zor..Ben alıştım gibi olmayacağına.Olsa da antidepresinma laf ediyor yok birseyime laf ediyor baksana.Bunlardan gelecek hayır Allah tan gelsin .Ancak kendi k.clarini düşünsün onlar.Biz hiç el üstünde tutulmayalim.Nazlanmayalim Bir kıdim.Boylesi oluyor nice kadınlar el üstünde de işte şans.Boşver sen böyle hanım hanimcikken sana adam mı yok. Hem sağlıkçı hem antidepresana laf ediyor. Keşke asıl sana lazım benimkiler kesmez ama daha guclusunden alalım sana falan deseydin. En ufak şeyde böyle diyorsa ciddi bir sıkıntı olsa Allah korusun arkasına bakmadan kaccak demekki.
Az kaldı internetten ilan vericem
Yok adam valla.Zaten kafamdan evliliği cikarmistim.Bu açtı meseleyi.Bu olmazsa başkası da zor..Ben alıştım gibi olmayacağına.Olsa da antidepresinma laf ediyor yok bireyine laf ediyor baksana.Bunlardan gelecek hayır Allah tan gelsin .Ancak kendi k.clarini düşünsün onlar.Biz hiç el üstünde tutulmayalim.Nazlanmayalim Bir kıdim.Boylesi oluyor nice kadınlar el üstünde de işte şans.
Turkiyedekiler başta tipe sonra paraya bakıyor hatta sıralama degisebilir de. Parası var mı ,geliri var mı, güzel mı. Tek düşündükleri bu. Ben zaten birinci kuraldan eleniyorum değil ki 2. Ye geçeyimTurkiye'de yasayip da nasil bulamiyorsnuz ben anlamiyor.
Yasi kacti bunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?