- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Aynen bazısı da dediğini yaptırıyor nasıl adamlar buluyor. Bence biz birbirimize adam bulalım iyi olanları barı yabana gitmesinYok adam valla.Zaten kafamdan evliliği cikarmistim.Bu açtı meseleyi.Bu olmazsa başkası da zor..Ben alıştım gibi olmayacağına.Olsa da antidepresinma laf ediyor yok birseyime laf ediyor baksana.Bunlardan gelecek hayır Allah tan gelsin .Ancak kendi k.clarini düşünsün onlar.Biz hiç el üstünde tutulmayalim.Nazlanmayalim Bir kıdim.Boylesi oluyor nice kadınlar el üstünde de işte şans.
Turkiyedekiler başta tipe sonra paraya bakıyor hatta sıralama degisebilir de. Parası var mı ,geliri var mı, güzel mı. Tek düşündükleri bu. Ben zaten birinci kuraldan eleniyorum değil ki 2. Ye geçeyim
Ah abla ya bu ara çok bir degisigim. Depresif gibi oldum. Uyuşuk yürüyorum farkediyorjm çökmuş gibiyim . Tuvalete gidiyorum Allah'tan . Çok Bi usengeclik bi değişik oldum. Onlar geçse kendime gelicemSen kurallari kokten yok et. Sana kural ne yazar be.
Ah abla ya bu ara çok bir degisigim. Depresif gibi oldum. Uyuşuk yürüyorum farkediyorjm çökmuş gibiyim . Tuvalete gidiyorum Allah'tan . Çok Bi usengeclik bi değişik oldum. Onlar geçse kendime gelicem
Depresyonunu da al git diyosunDepresyondaysan bana bulasma. Benim depresyonum bana yeter.
Depresyonunu da al git diyosunaa olmaz ama beraber girelim anca beraber kanca beraber
Sen git ben arkandan gelirim.
Gömülmüşum yatağa . Hiç kalkamam :)yok sen yolu bulamazsın beraber gidelim
Ben de daha yatıyorum. Böyle orucu dedem de tutar diyorlar bana. Kalkcam az sonra niyet ettimGömülmüşum yatağa . Hiç kalkamam :)
Allah kabul etsin.Ben de daha yatıyorum. Böyle orucu dedem de tutar diyorlar bana. Kalkcam az sonra niyet ettim
Sağol abla. O durumdan cikcacaksin yakında hissediyorum ben güveniyorum sana az kaldı sonra buraya gelceksin Bodrum'da tatile gitcez dahaAllah kabul etsin.
Ben oruçlu değilim bI de. Psikolojik cokukluk benim ki. Ah eskiden olsa giderdim frappe alırdım. yok kalmadı bende istek
Millet Mars'a gider ben oraya gelemem:)Sağol abla. O durumdan cikcacaksin yakında hissediyorum ben güveniyorum sana az kaldı sonra buraya gelceksin Bodrum'da tatile gitcez daha
40Turkiye'de yasayip da nasil bulamiyorsnuz ben anlamiyor.
Yasi kacti bunun.
Beğendim beğendim yoksa bu bir mesaj mı beni Halloween a mı davet ediyorsunMillet Mars'a gider ben oraya gelemem:)
Beğendim beğendim yoksa bu bir mesaj mı beni Halloween a mı davet ediyorsun
Aman bosver onu porsumustur o. 30 luk bul sen.
Fena değildi o ya..Ama işte hint kumaşı kendisi.
Aynen boşluktan lucky'cigim.Kizim nasil ogretiyorum sana. Sinifta kaldin.
Fena bosluktasin belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?