- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.122
- 128
- 33
- Konu Sahibi AklinYolu1
Dolabı kilitleAy kızlar ben de daha rahat bir yere geçtim.Dolap da önümde kilo almasam bari.Benim kendimi tutup bir de platese başlamam lazim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dolabı kilitleAy kızlar ben de daha rahat bir yere geçtim.Dolap da önümde kilo almasam bari.Benim kendimi tutup bir de platese başlamam lazim.![]()
Gidip tartilicam şimdi. Bugün kilo kaybı beklemiyorum. O yüzden kalkmiyorum:)Eğer sebze olsalardı tombul tatlı patates olurlardı![]()
![]()
Dolabı kilitleben de çok saldım ya kolumda singirdak bilezikler olsa tam altın günü teyzeleri gibi oldu tipim :/

Kızlar boğazı tutalım plates yapalım.Hersey kendimiz icin![]()
Sen kac kilosun?Ben 65 boyum da 165.Ama kalın görünüyorum biraz ya.Bel bölgem göbek falan.Oralari özellikle eritmek lazım.60 a dusmeden yapmam plates hadi 65 olsun.Sen kac kilosun?
Ben 65 boyum da 165.Ama kalın görünüyorum biraz ya.Bel bölgem göbek falan.Oralari özellikle eritmek lazım.![]()
Destekliyorum şekerim.Ama biz de tığ gibi degilukEn siskonuz ben miyim simdi ama sizi gecicem.![]()
Destekliyorum şekerim.Ama biz de tığ gibi degiluk![]()

Benim de 55 olasım var kanka.Ama 55 olamam 60 olursam şükür sebebi.Hele rahat yere geçtim şimdilik..Kilo almasam bari.Cok pis 55 olasim var. Bekliyorum bakalim.![]()

Benim de 55 olasım var kanka.Ama 55 olamam 60 olursam şükür sebebi.Hele rahat yere geçtim şimdilik..Kilo almasam bari.![]()

Kaç olmuşsunGidip tartilicam şimdi. Bugün kilo kaybı beklemiyorum. O yüzden kalkmiyorum:)
Dolabı kilitleben de çok saldım ya
Kaç olmuşsunprotein tozum geldi bugün. Artık kimse tutamaz beni kilo vercem
![]()
Evde koşu bandı var tepesine çıkmıyorum resmen
Kızlar boğazı tutalım plates yapalım.Hersey kendimiz icin![]()
Bugün başlıycam inşallah ölmem . Çikolatalı aldım pis kokuyo biraz inşallah icebilirim. Dukanla protein diyetini karsitirmayi düşünüyorum. Sahur kolay da iftarda napicam bilmiyorum74.3 gram oynamamis dunden.:)
Protein mi kullaniyorsun.
Bugün başlıycam inşallah ölmem . Çikolatalı aldım pis kokuyo biraz inşallah icebilirim. Dukanla protein diyetini karsitirmayi düşünüyorum. Sahur kolay da iftarda napicam bilmiyorum![]()
Almam inşallah dikkatli kullanicam proteiniKilo vericem derken alma. :)
Almam inşallah dikkatli kullanicam proteiniakşamları sebze yemeği yanında yarım tabak sade makarna yesem olur mu kı?
Bugün başlıyorum hadi bakalım kaç gün dayanabilcem
Bugün başlıyorum hadi bakalım kaç gün dayanabilcem![]()
AhahaSenin diyetin aydin havasina benziyor.Aslinda benimki de oyleydi ama bu kez kararliyim.