- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Hey Allahim ne bos insanlar var hersey bitti senin evlenmemen dertmi olmus onlara bosvereceksin canim senin rahatsiz oldugunu hissettikce karsindaki daha cok ustune gelir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bitiyorum
bibibella senin şu karikatüre bittiyorum![]()
Ben teyzeme evde kaldım ne olacak dedim : P
Annem edepsizlik yaptım diye kızdıydı :))
keşke bana da sormasalar ve ben de bir gün onları evlenip şaşırtıversem. onların değil senin umutlu olman önemli tabi evlenmek istiyorsan. Rabbim tez zamanda hepimize hayırlısıyla doğru insanı nasip etsin.Biliyor musunuz bana hiç soran bile yok herkes umudu kesmiş![]()
keşke bana da sormasalar ve ben de bir gün onları evlenip şaşırtıversem. onların değil senin umutlu olman önemli tabi evlenmek istiyorsan. Rabbim tez zamanda hepimize hayırlısıyla doğru insanı nasip etsin.
Beni beğenmezler diye bir şey yok. işte bu düşünce olursa sende olumsuz bir enerji olur ve o, olumsuz enerjiyi de karşıya verirsin dolayısıyla olmazsa bundan dolayı olmaz. sen de beni beğenmedi diye hayıflanırsın. önce beni beğenmezler düşüncesinden kurtulman lazım sadece evlilik için değil, kendin için sen kendini beğenirsen kendine bakarsan daha iyi hisseder olumlu enerji saçarsın. yalnızlıktan korkuyorsun ve anladığım kadarıyla evlenmek de istiyorsun ama kendini her şeye kapatmışsın olmaz böyle. ne yaşadın, kimler seni üzdü de kimseye güvenemeyecek ve bu olumsuz düşünceleri hissedecek hale geldin bilmiyorum ama yanlış düşünüyorsun. çalışıyor musun?Umudum yok o yüzden çabam da yok hickimseyle görüşmeyi kabul etmiyorum. Beni begenmezler daha çok uzulurum diye.kimseye guvenemiyorum da zaten.Yalnız olmaktan da korkuyorum.![]()